Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 18:25
  • Competitiewedstrijd: Martalogii
  • Stadion: Dinamo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 12401
Dinamo1968 Jupanii Brasovului
raz Tactiek Lions
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
18 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 45.3
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


11e minuut.
Chiş geeft een hoge lob. Leconte kopt de bal weg. Pulpescu controleert de bal met de borst. Fellaini onderschept slim de pass. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Filipovič bokst de bal weg.

15e minuut.
Obrejan rent richting de bal. Pulpescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulpescu geeft een lange en hoge pass. Petriş is nu in balbezit. Petriş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dani onderschept slim de pass. Dani speelt de bal door. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. Filipovič probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 1:0

21e minuut.
Roman passt de bal zonder na te denken. Marenholcas is nu in balbezit. Marenholcas probeert naar een medespeler te passen. Petriş rent richting de bal. Petriş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Alexe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Midas komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Trąbaczewski is nu in balbezit. Trąbaczewski passt de bal in één keer door. Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriş draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Paganel de bal onder controle te krijgen. Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Leconte is nu in balbezit. Maier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leconte raakt geblesseerd tijdens het duel. Leconte zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fellaini springt en kopt de bal. Filipovič probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Pulpescu de bal. Pristavu rent richting de bal. Pristavu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 2:0

29e minuut.
Fellaini is nu in balbezit. Chiş rent richting de bal. Fellaini onderschept slim de pass. Fellaini schiet op doel. Filipovič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 3:0

34e minuut.
Marenholcas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Roman de bal. Roman speelt de bal door. Petriş is nu in balbezit. Petriş haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu bokst de bal weg.

36e minuut.
Boldurescu verovert de bal door een tackle van achteren. Boldurescu met een sublieme pass. Lungu is nu in balbezit. Obrejan onderschept slim de pass. Obrejan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Leconte rent richting de bal. Leconte passt de bal met de wreef. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini schiet op doel. Filipovič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 4:0

43e minuut.
Leconte verovert de bal door een tackle van achteren. Leconte probeert naar een medespeler te passen. Fellaini heeft problemen om de bal te vangen. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. Filipovič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 55%, Jupanii Brasovului 45%.
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 5:0

47e minuut.
Marenholcas geeft een hoge lob. Potiguara kopt de bal weg. Klungelig pakt Paganel de bal. Petriş rent richting de bal. Petriş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 5:1

57e minuut.
Inworp. Midas met een snelle inworp. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman geeft de bal voor. Petriş maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Lungu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrejan speelt de bal door. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini schiet op doel. Filipovič probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 6:1

80e minuut.
Boldurescu passt de bal met de wreef. Daar is Marenholcas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Dani met de inworp. Boldurescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dani onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lungu. Dani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dani met een snel genomen vrije trap. Pristavu is nu in balbezit. Pristavu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan passt de bal zonder na te denken. Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu draait met de bal, schiet en ... Filipovič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Fellaini onderschept slim de pass. Obrejan is nu in balbezit. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Filipovič probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Midas passt de bal met de wreef. Inworp. Dani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boldurescu geeft een hoge lob. Pristavu springt en kopt de bal. Filipovič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 51%, Jupanii Brasovului 49%.
Dinamo1968 - Jupanii Brasovului 7:1