Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-23 18:22
  • Competitiewedstrijd: Martalogii
  • Stadion: vornicei arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5767
astra9maiploiesti Dinamo1968
rin 1 Tactiek raz
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 52.1
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Doru kopt de bal weg. Puce rent richting de bal. Puce geeft een lange en hoge pass. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tofan heeft problemen om de bal te vangen. Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Dinamo1968 0:1

3e minuut.
Daar is Zimmerbauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimmerbauer probeert naar een medespeler te passen. Fellaini is nu in balbezit. Klungelig pakt Fellaini de bal. Fellaini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Dinamo1968 0:2

12e minuut.
Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu passt de bal in één keer door. Raicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini onderschept slim de pass. Fellaini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Dinamo1968 0:3

22e minuut.
Bubnov is nu in balbezit. Bubnov met een sublieme pass. Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu haalt uit met een fantastische trap. Raicu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Dinamo1968 0:4

26e minuut.
Mârzoi passt de bal in één keer door. Fellaini rent richting de bal. Daar is Fellaini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Fellaini rent richting de bal. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Raţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Dinamo1968 0:5

28e minuut.
Puce probeert naar een medespeler te passen. Bubnov is nu in balbezit. Bubnov met een sublieme pass. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Puce kopt de bal weg. Mareş kan de bal niet met de borst controleren. Boldurescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dani de bal. Dani geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Fellaini heeft problemen om de bal te vangen. Fellaini speelt de bal door. Pristavu is nu in balbezit. Pristavu haalt uit met een fantastische trap. Raţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Dinamo1968 0:6

36e minuut.
Luca passt de bal in één keer door. Spitz met een sublieme pass. Badarică rent richting de bal. Doru verovert de bal door een tackle van achteren. Doru schiet op doel. Tufeanu bokst de bal weg.

38e minuut.
Paganel onderschept slim de pass. Paganel geeft een lange en hoge pass. Fellaini rent richting de bal. Klungelig pakt Fellaini de bal. Fellaini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra9maiploiesti 68%, Dinamo1968 32%.
astra9maiploiesti - Dinamo1968 0:6

47e minuut.
Mârzoi onderschept slim de pass. Mârzoi geeft een hoge lob. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Peţeanu speelt de bal door. Zimmerbauer speelt de bal door. Fellaini rent richting de bal. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Raţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mârzoi passt de bal zonder na te denken. Puce bereikt de bal nog maar net als eerste. Puce geeft een hoge lob. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Raţă met een harde bal richting middenveld. Zimmerbauer kopt de bal weg. Fellaini rent richting de bal. Fellaini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Petre geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bubnov met een snelle inworp. Daar is Mârzoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mârzoi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pristavu rent richting de bal. Pristavu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Dinamo1968 0:7

72e minuut.
Daar is Mârzoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mârzoi geeft de bal voor. Raicu rent richting de bal. Fellaini verovert de bal door een tackle van achteren. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bubnov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bubnov speelt de bal door. Fellaini rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Dinamo1968 0:8

79e minuut.
Fellaini rent richting de bal. Fellaini passt de bal zonder na te denken. Pristavu is nu in balbezit. Pristavu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra9maiploiesti 63%, Dinamo1968 37%.
astra9maiploiesti - Dinamo1968 0:8