Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poland Alloces Force Arsenał Opacz
Poland Wing v3.5 Tactiek VI liga
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 48.6
redelijk Schieten solide
redelijk Passen solide
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Bagaziński rent richting de bal. Bagaziński geeft de bal voor. Zarycki rent richting de bal. Zarycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Arsenał Opacz 1:0

9e minuut.
Zawiejski kopt de bal weg. Klungelig pakt Orzeł de bal. Orzeł speelt de bal door. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Thiel is nu in balbezit. Thiel geeft de bal voor. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja schiet op doel. Rzepa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poland Alloces Force - Arsenał Opacz 1:1

18e minuut.
Thiel controleert de bal met de borst. Thiel probeert naar een medespeler te passen. Tovey heeft problemen om de bal te vangen. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Rzepa met een harde bal richting middenveld. Daar is Pazio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawiejski rent richting de bal. Zawiejski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pazio passt de bal in één keer door. Tovey is nu in balbezit. Tovey speelt de bal door. Daar is Borja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borja haalt uit met een fantastische trap. Rzepa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Thiel passt de bal zonder na te denken. Brizuela is nu in balbezit. Borja verovert de bal door een tackle van achteren. Borja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Arsenał Opacz 1:2

34e minuut.
Castaño kopt de bal weg. Tovey is nu in balbezit. Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovey onderschept slim de pass. Tovey geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Orzeł is nu in balbezit. Orzeł geeft een hoge lob. Klungelig pakt Milburn de bal. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja haalt uit met een fantastische trap. Rzepa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poland Alloces Force 62%, Arsenał Opacz 38%.
Poland Alloces Force - Arsenał Opacz 1:2

48e minuut.
Rzepa met een harde bal richting middenveld. Thiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikawa begaat een overtreding. Sikawa krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Tovey speelt de bal door. Castaño is nu in balbezit. Castaño speelt de bal door. Tovey bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ousmane probeert naar een medespeler te passen. Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño met een sublieme pass. Tovey rent richting de bal. Tovey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Borja met een sublieme pass. Tovey bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bagaziński zijn tegenspeler op de grond. Bagaziński krijgt een gele kaart. Tovey raakt geblesseerd tijdens het duel. Pazio komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Thiel passt de bal in één keer door. Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño passt de bal zonder na te denken. Tovey rent richting de bal. Tovey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Castaño draait met de bal, schiet en ... Rzepa speelt de bal door. Matuszczyk kopt de bal weg. Zarycki is nu in balbezit. Zarycki draait met de bal, schiet en ... Dixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Orzeł geeft een lange en hoge pass. Castaño is nu in balbezit. Castaño met een sublieme pass. Tovey is nu in balbezit. Tovey draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poland Alloces Force 67%, Arsenał Opacz 33%.
Poland Alloces Force - Arsenał Opacz 1:2