Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żuki Lubartów Arsenał Opacz
att sr+ls Tactiek VI liga
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
33.1 gemiddelde waardering 44.1
adequate Schieten solid
adequate Passen adequate
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ousmane verovert de bal door een tackle van achteren. Ousmane geeft een hoge lob. Zabadeusz is nu in balbezit. Zabadeusz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pazio passt de bal met de wreef. Ślęczka rent richting de bal. Lewis begaat een overtreding. Lewis krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Lewis geeft een hoge lob. Pazio controleert de bal met de borst. Zabadeusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabadeusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - Arsenał Opacz 0:1

30e minuut.
Pazio speelt de bal door. Ndecky rent richting de bal. Met opzet legt Bromba zijn tegenspeler op de grond. Bromba krijgt een gele kaart. Ndecky raakt geblesseerd tijdens het duel. Pazio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zabadeusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabadeusz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Illés rent richting de bal. Illés probeert naar een medespeler te passen. Pazio met een sublieme pass. Zabadeusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabadeusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - Arsenał Opacz 0:2

35e minuut.
Ndecky passt de bal met de wreef. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabadeusz onderschept slim de pass. Zabadeusz haalt uit met een fantastische trap. Speichler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - Arsenał Opacz 0:3

41e minuut.
Lewis kopt de bal weg. Makieła heeft problemen om de bal te vangen. Zabadeusz rent richting de bal. Zabadeusz schiet op doel. Speichler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - Arsenał Opacz 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuki Lubartów 62%, Arsenał Opacz 38%.
Żuki Lubartów - Arsenał Opacz 0:4

49e minuut.
Ślęczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis onderschept slim de pass. Lewis geeft een hoge lob. Zabadeusz is nu in balbezit. Zabadeusz schiet op doel. Speichler bokst de bal weg.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ślęczka zal de hoekschop nemen. Przygoński heeft problemen om de bal te vangen. Przygoński draait met de bal, schiet en ... Dixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - Arsenał Opacz 1:4

60e minuut.
Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio probeert naar een medespeler te passen. Zabadeusz is nu in balbezit. Zabadeusz haalt uit met een fantastische trap. Speichler probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hermanowski geeft een lange en hoge pass. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis met een sublieme pass. Tovey heeft problemen om de bal te vangen. Tovey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis onderschept slim de pass. Lewis passt de bal met de wreef. Tovey is nu in balbezit. Tovey haalt uit met een fantastische trap. Speichler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Siemaszkiewicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dixon neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Makieła de bal. Zabadeusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabadeusz schiet op doel. Speichler bokst de bal weg. Tovey rent richting de bal. Tovey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - Arsenał Opacz 1:5

86e minuut.
Hermanowski geeft de bal voor. Pazio kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Makieła de bal onder controle te krijgen. Zabadeusz is nu in balbezit. Zabadeusz haalt uit met een fantastische trap. Speichler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuki Lubartów 50%, Arsenał Opacz 50%.
Żuki Lubartów - Arsenał Opacz 1:5