Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 19:25
  • Competitiewedstrijd: Waterkloof
  • Stadion: t'zammelsbroek
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3823
FC Kaiserslautern Waterkloof Warriors
taca tici Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
39.8 gemiddelde waardering 40.9
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński passt de bal zonder na te denken. Vadim rent richting de bal. Vadim schiet op doel. Półrolniczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - Waterkloof Warriors 0:1

3e minuut.
Malfliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Malfliet passt de bal met de wreef. González Tamargo rent richting de bal. González Tamargo geeft een hoge lob. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grzybiński zal de hoekschop nemen. Daar is Herremans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Boc passt de bal in één keer door. Malfliet met een sublieme pass. González Tamargo is nu in balbezit. González Tamargo draait met de bal, schiet en ... Półrolniczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - Waterkloof Warriors 0:2

11e minuut.
Zamaryka geeft een hoge lob. Suda bereikt de bal nog maar net als eerste. Suda geeft een hoge lob. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Hałapacz kopt de bal weg. Herremans bereikt de bal nog maar net als eerste. González Tamargo verovert de bal door een tackle van achteren. González Tamargo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - Waterkloof Warriors 0:3

33e minuut.
Mpangi onderschept slim de pass. Suda verovert de bal door een tackle van achteren. Suda geeft een hoge lob. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki draait met de bal, schiet en ... Luts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Wurzel de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - Waterkloof Warriors 1:3

38e minuut.
Suda draait met de bal, schiet en ... Luts probeert naar een medespeler te passen. Vadim kopt de bal weg. González Tamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. González Tamargo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Frydecki de bal. Pavošević rent richting de bal. Frydecki verovert de bal door een tackle van achteren. Frydecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hałapacz is nu in balbezit. Suda verovert de bal door een tackle van achteren. Suda speelt de bal door. Blocher is nu in balbezit. Blocher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luts speelt de bal door. González Tamargo kopt de bal weg. Vadim is nu in balbezit. Vadim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - Waterkloof Warriors 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaiserslautern 39%, Waterkloof Warriors 61%.
FC Kaiserslautern - Waterkloof Warriors 1:4

48e minuut.
Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. González Tamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. González Tamargo probeert naar een medespeler te passen. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - Waterkloof Warriors 1:5

50e minuut.
Pavošević heeft problemen om de bal te vangen. Zamaryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupinambá tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zamaryka raakt geblesseerd tijdens het duel. Frydecki wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Grzybiński passt de bal zonder na te denken. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz passt de bal in één keer door. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim schiet op doel. Półrolniczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. González Tamargo rent richting de bal. González Tamargo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Luts met een harde bal richting middenveld. Hałapacz kopt de bal weg. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim haalt uit met een fantastische trap. Półrolniczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim geeft de bal voor. González Tamargo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Wurzel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Frydecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozada is nu in balbezit. Frydecki verovert de bal door een tackle van achteren. Frydecki draait met de bal, schiet en ... Luts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Blocher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Herremans rent richting de bal. Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz passt de bal zonder na te denken. Vadim is nu in balbezit. Vadim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. González Tamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. González Tamargo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Półrolniczak met een sublieme pass. Daar is Boc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz geeft een hoge lob. Półrolniczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
González Tamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkum verovert de bal door een tackle van achteren. Kerkum speelt de bal door. Klungelig pakt Zamaryka de bal. Zamaryka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Grzybiński is nu in balbezit. Fago onderschept slim de pass. Fago met een sublieme pass. Blocher heeft problemen om de bal te vangen. Blocher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vadim onderschept slim de pass. Vadim passt de bal zonder na te denken. Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. González Tamargo rent richting de bal. González Tamargo draait met de bal, schiet en ... Półrolniczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Hałapacz rent richting de bal. Hałapacz passt de bal met de wreef. González Tamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. González Tamargo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - Waterkloof Warriors 1:6

81e minuut.
Półrolniczak speelt de bal door. Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boc probeert naar een medespeler te passen. Zamaryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamaryka draait met de bal, schiet en ... Luts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Zamaryka kopt de bal weg. Daar is Pavošević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tupinambá is nu in balbezit. Frydecki verovert de bal door een tackle van achteren. Frydecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaiserslautern 46%, Waterkloof Warriors 54%.
FC Kaiserslautern - Waterkloof Warriors 1:6