Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kfc Germinal City Rijkevorsel FC Kaiserslautern
maco Tactiek taca tici
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
24.8 gemiddelde waardering 49.2
weak Schieten excellent
poor Passen good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Białkowski geeft een hoge lob. Zamaryka kopt de bal weg. Vera is nu in balbezit. Vera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC Kaiserslautern 0:1

4e minuut.
Daar is Zamaryka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamaryka passt de bal met de wreef. Vera is nu in balbezit. Vera schiet op doel. Baloyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC Kaiserslautern 0:2

15e minuut.
Sundgot kopt de bal weg. Boc is nu in balbezit. Boc geeft de bal voor. Vera krijgt zijn hoofd ertegen. Baloyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC Kaiserslautern 0:3

18e minuut.
Boc probeert naar een medespeler te passen. Shiskov geeft een hoge lob. Vera probeert de bal aan de voet te houden. Zamaryka rent richting de bal. Zamaryka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Glockner onderschept slim de pass. Glockner passt de bal in één keer door. Zamaryka is nu in balbezit. Zamaryka schiet op doel. Baloyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC Kaiserslautern 0:4

21e minuut.
Vera is nu in balbezit. Vera probeert naar een medespeler te passen. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamaryka heeft problemen om de bal te vangen. Zamaryka haalt uit met een fantastische trap. Baloyi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Blocher geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baloyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Vera bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC Kaiserslautern 0:5

24e minuut.
Zamaryka is nu in balbezit. Zamaryka passt de bal in één keer door. Vera rent richting de bal. Vera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC Kaiserslautern 0:6

29e minuut.
Shiskov geeft een lange en hoge pass. Vera kopt de bal weg. Sałek rent richting de bal. Zamaryka onderschept slim de pass. Zamaryka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC Kaiserslautern 0:7

31e minuut.
Shiskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobănescu onderschept slim de pass. Vera rent richting de bal. Vera draait met de bal, schiet en ... Baloyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Białkowski geeft een lange en hoge pass. Shiskov rent richting de bal. Shiskov met een sublieme pass. Vera is nu in balbezit. Vera draait met de bal, schiet en ... Baloyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kordić de bal. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC Kaiserslautern 0:8

36e minuut.
Chacon speelt de bal door. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Blocher probeert naar een medespeler te passen. Vera is nu in balbezit. Vera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Baloyi met een harde bal richting middenveld. Boc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diculescu speelt de bal door. Vera rent richting de bal. Vera haalt uit met een fantastische trap. Baloyi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC Kaiserslautern 0:9

40e minuut.
Kordić trapt de bal weg. Chacon kan de bal niet met de borst controleren. Chacon speelt de bal door. Zamaryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamaryka geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Blocher probeert naar een medespeler te passen. Zamaryka rent richting de bal. Zamaryka passt de bal met de wreef. Vera rent richting de bal. Vera schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC Kaiserslautern 0:10

44e minuut.
Sundgot rent richting de bal. Shiskov onderschept slim de pass. Shiskov probeert naar een medespeler te passen. Vera rent richting de bal. Vera schiet op doel. Baloyi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kfc Germinal City Rijkevorsel 75%, FC Kaiserslautern 25%.
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC Kaiserslautern 0:10

46e minuut.
Suda verovert de bal door een tackle van achteren. Suda geeft de bal voor. Vera rent richting de bal. Zamaryka rent richting de bal. Zamaryka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Blocher passt de bal zonder na te denken. Vera is nu in balbezit. Zamaryka is nu in balbezit. Zamaryka draait met de bal, schiet en ... Baloyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC Kaiserslautern 0:11

51e minuut.
Klungelig pakt Frančišković de bal. Zamaryka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frančišković. Frančišković krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Boc is nu in balbezit. Boc geeft een lange en hoge pass. Zamaryka rent richting de bal. Zamaryka haalt uit met een fantastische trap. Baloyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC Kaiserslautern 0:12

53e minuut.
Suda kopt de bal weg. Frydecki speelt de bal door. Kordić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamaryka onderschept slim de pass. Zamaryka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC Kaiserslautern 0:13

58e minuut.
Chacon verovert de bal door een tackle van achteren. Chacon geeft de bal voor. Zamaryka rent richting de bal. Zamaryka draait met de bal, schiet en ... Baloyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC Kaiserslautern 0:14

59e minuut.
Boc is nu in balbezit. Vera rent richting de bal. Sundgot speelt de bal door. Vera is nu in balbezit. Vera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Suda kopt de bal weg. Blocher rent richting de bal. Blocher speelt de bal door. Daar is Zamaryka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamaryka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC Kaiserslautern 0:15

63e minuut.
Klungelig pakt Ciobănescu de bal. Shiskov rent richting de bal. Shiskov passt de bal met de wreef. Vera is nu in balbezit. Vera haalt uit met een fantastische trap. Baloyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC Kaiserslautern 0:16

67e minuut.
Kordić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boc is nu in balbezit. Kordić is nu in balbezit. Vera onderschept slim de pass. Vera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Chacon passt de bal met de wreef. Zamaryka rent richting de bal. Zamaryka speelt de bal door. Vera is nu in balbezit. Vera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC Kaiserslautern 0:17

84e minuut.
Kordić rent richting de bal. Boc verovert de bal door een tackle van achteren. Blocher probeert naar een medespeler te passen. Vera rent richting de bal. Vera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC Kaiserslautern 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kfc Germinal City Rijkevorsel 74%, FC Kaiserslautern 26%.
Kfc Germinal City Rijkevorsel - FC Kaiserslautern 0:18