Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-01 19:26
  • Competitiewedstrijd: Waterkloof
  • Stadion: t'zammelsbroek
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1377
FC Kaiserslautern IKEA EINDHOVEN
taca tici Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
8 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 28.8
adequate Schieten average
adequate Passen adequate
good Verdedigen average


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Molitorys trapt de bal weg. Antonisse kopt de bal weg. Zamaryka is nu in balbezit. Zamaryka schiet op doel. Leikvoll probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Boc geeft een hoge lob. Frydecki speelt de bal door. Olivera heeft problemen om de bal te vangen. Blocher rent richting de bal. Blocher schiet op doel. Leikvoll verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Pondělíček verovert de bal door een tackle van achteren. Pondělíček geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lecko met de inworp. Blocher geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pondělíček rent richting de bal. Frydecki verovert de bal door een tackle van achteren. Frydecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Blocher de bal. Blocher haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
van der Hulst is nu in balbezit. Frydecki onderschept slim de pass. Frydecki passt de bal in één keer door. Blocher is nu in balbezit. Blocher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaiserslautern 30%, IKEA EINDHOVEN 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kaiserslautern - IKEA EINDHOVEN 0:0

71e minuut.
Olivera rent richting de bal. Olivera geeft een lange en hoge pass. Antonisse rent richting de bal. Antonisse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - IKEA EINDHOVEN 0:1

76e minuut.
Thijssen met een snelle inworp. Herremans rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Letschert. Letschert krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Herremans passt de bal met de wreef. Boc is nu in balbezit. Boc geeft een lange en hoge pass. Blocher rent richting de bal. Blocher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Molitorys kopt de bal weg. Olivera is nu in balbezit. Lecko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lecko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaiserslautern 39%, IKEA EINDHOVEN 61%.
FC Kaiserslautern - IKEA EINDHOVEN 0:1