Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waterkloof Warriors Kfc Germinal City Rijkevorsel
4-4-2 Tactiek maco
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
27 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 26.9
matig Schieten slecht
redelijk Passen zwak
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Demel de bal. Demel passt de bal met de wreef. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Kfc Germinal City Rijkevorsel 1:0

2e minuut.
Demel verovert de bal door een tackle van achteren. Auwerx begaat een overtreding. Demel raakt geblesseerd tijdens het duel. Hałapacz met een snel genomen vrije trap. Venâncio speelt de bal door. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński geeft een hoge lob. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Kfc Germinal City Rijkevorsel 2:0

4e minuut.
Ciobănescu met een snelle inworp. Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malfliet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malfliet krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Hałapacz verovert de bal door een tackle van achteren. Hałapacz geeft de bal voor. Demel is nu in balbezit. Demel heeft problemen om de bal te vangen. Demel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hałapacz verovert de bal door een tackle van achteren. Hałapacz geeft een lange en hoge pass. Demel bereikt de bal nog maar net als eerste. Demel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Kfc Germinal City Rijkevorsel 3:0

9e minuut.
Frančišković rent richting de bal. Demel onderschept slim de pass. Auwerx tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Auwerx krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Grzybiński speelt de bal door. Vadim is nu in balbezit. Vadim met een sublieme pass. Demel is nu in balbezit. Demel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Lozada passt de bal zonder na te denken. Demel rent richting de bal. Demel probeert naar een medespeler te passen. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Demel rent richting de bal. Demel haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Vadim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Kfc Germinal City Rijkevorsel 4:0

18e minuut.
Auwerx met een sublieme pass. Malfliet rent richting de bal. Demel is nu in balbezit. Demel draait met de bal, schiet en ... Venâncio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Kfc Germinal City Rijkevorsel 5:0

19e minuut.
Demel onderschept slim de pass. Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomi passt de bal met de wreef. Păun rent richting de bal. Vadim onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Kfc Germinal City Rijkevorsel 6:0

21e minuut.
Demel rent richting de bal. Diculescu is nu in balbezit. Demel verovert de bal door een tackle van achteren. Demel schiet op doel. Venâncio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Kfc Germinal City Rijkevorsel 7:0

23e minuut.
Frančišković bereikt de bal nog maar net als eerste. Frančišković passt de bal in één keer door. Pavošević rent richting de bal. Kos verovert de bal door een tackle van achteren. Kos draait met de bal, schiet en ... Rousseaux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lozada met de inworp. Zauner is nu in balbezit. Grzybiński onderschept slim de pass. Grzybiński geeft een lange en hoge pass. Venâncio bokst de bal weg.

29e minuut.
Daar is Hałapacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałapacz passt de bal in één keer door. Vadim geeft een lange en hoge pass. Demel maakt een snoekduik en kopt de bal. Venâncio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Kfc Germinal City Rijkevorsel 8:0

31e minuut.
Hałapacz rent richting de bal. Hałapacz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Auwerx de bal onder controle te krijgen. Vadim geeft een hoge lob. Demel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Kfc Germinal City Rijkevorsel 9:0

34e minuut.
Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz geeft een lange en hoge pass. Demel rent richting de bal. Demel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Kfc Germinal City Rijkevorsel 10:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sałek met de inworp. Auwerx met een sublieme pass. Frančišković is nu in balbezit. Frančišković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński passt de bal zonder na te denken. Daar is Păun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadim onderschept slim de pass. Vadim draait met de bal, schiet en ... Venâncio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Demel rent richting de bal. Demel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Kfc Germinal City Rijkevorsel 11:0

45e minuut.
Demel passt de bal met de wreef. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński passt de bal zonder na te denken. Vadim is nu in balbezit. Vadim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waterkloof Warriors 32%, Kfc Germinal City Rijkevorsel 68%.
Waterkloof Warriors - Kfc Germinal City Rijkevorsel 11:0

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Malfliet neemt de hoekschop. Demel kopt de bal weg. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim draait met de bal, schiet en ... Venâncio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Inworp. Grzybiński met een snelle inworp. Hałapacz geeft de bal voor. Demel bereikt de bal nog maar net als eerste. Demel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Demel passt de bal in één keer door. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauner is nu in balbezit. Vadim onderschept slim de pass. Vadim haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Venâncio probeert wanhopig de bal te grijpen. Demel rent richting de bal. Demel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Grzybiński geeft de bal voor. Buitenspel voor Vadim. Goede buitenspelval van de verdediging. Păun maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Frančišković rent richting de bal. Frančišković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sundgot rent richting de bal. Malfliet verovert de bal door een tackle van achteren. Malfliet met een sublieme pass. Demel rent richting de bal. Demel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterkloof Warriors - Kfc Germinal City Rijkevorsel 12:0

68e minuut.
Hałapacz kopt de bal weg. Demel controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ciobănescu neemt vlug de vrije trap. Frančišković rent richting de bal. Frančišković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tupinambá speelt de bal door. Diculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diculescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Frančišković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frančišković haalt uit met een fantastische trap. Rousseaux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Vadim is nu in balbezit. Vadim geeft een hoge lob. Daar is Sundgot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malfliet is nu in balbezit. Malfliet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hałapacz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Păun de bal. Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Demel verovert de bal door een tackle van achteren. Demel draait met de bal, schiet en ... Venâncio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waterkloof Warriors 56%, Kfc Germinal City Rijkevorsel 44%.
Waterkloof Warriors - Kfc Germinal City Rijkevorsel 12:0