Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AC PANCE Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3869
AC PANCE Łódzki Scaltex
xxx Tactiek CZYŻBY
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
33.5 gemiddelde waardering 49.4
good Schieten solid
average Passen adequate
poor Verdedigen average


3e minuut.
Rajz probeert naar een medespeler te passen. Niedzielski geeft een lange en hoge pass. Llorente heeft problemen om de bal te vangen. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug schiet op doel. Pleşan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Niedzielski is nu in balbezit. Glasberger verovert de bal door een tackle van achteren. Glasberger speelt de bal door. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel. Canache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Inczewski krijgt een gele kaart. Van Cutsem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żewłakow komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Aufdermaur verovert de bal door een tackle van achteren. Aufdermaur geeft de bal voor. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ... Pleşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC PANCE - Łódzki Scaltex 0:1

20e minuut.
Roncarati geeft een hoge lob. Mareş is nu in balbezit. Mareş geeft de bal voor. Gioulis rent richting de bal. Gioulis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Roncarati passt de bal in één keer door. Szakály geeft een lange en hoge pass. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski onderschept slim de pass. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pleşan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Dyrhaug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrhaug geeft een lange en hoge pass. Mombelli onderschept slim de pass. Inczewski rent richting de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zadylak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug onderschept slim de pass. Dyrhaug schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC PANCE 45%, Łódzki Scaltex 55%.
AC PANCE - Łódzki Scaltex 0:1

52e minuut.
Żewłakow met een sublieme pass. Hernandez rent richting de bal. Hernandez passt de bal in één keer door. Gioulis heeft problemen om de bal te vangen. Gioulis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zadylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Glasberger begaat een overtreding. Zadylak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zadylak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mareş de bal onder controle te krijgen. Pleşan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Niedzielski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zadylak geeft een hoge lob. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Żewłakow passt de bal zonder na te denken. Szakály geeft een hoge lob. Mareş rent richting de bal. Dyrhaug verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Mombelli met een sublieme pass. Szakály rent richting de bal. Szakály met een sublieme pass. Inczewski rent richting de bal. Inczewski draait met de bal, schiet en ... Pleşan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC PANCE - Łódzki Scaltex 0:2

90e minuut.
Rochacki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rajz de bal. Rajz passt de bal met de wreef. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC PANCE 37%, Łódzki Scaltex 63%.
AC PANCE - Łódzki Scaltex 0:2