Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CAFC Půlpánov Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5988
CAFC Půlpánov TJ Kings Rozvadov
555 Tactiek 001
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
52.4 gemiddelde waardering 51.9
good Schieten solid
excellent Passen very good
solid Verdedigen good


18e minuut.
Mądrzejewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chiţul komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Aouate is nu in balbezit. Božović onderschept slim de pass. Božović speelt de bal door. Chiţul rent richting de bal. Chiţul schiet op doel. Metelka bokst de bal weg.

22e minuut.
Portento geeft een lange en hoge pass. Ziarkowski kopt de bal weg. Arosemena geeft een lange en hoge pass. Katana bereikt de bal nog maar net als eerste. Katana haalt uit met een fantastische trap. Kulík bokst de bal weg.

27e minuut.
Elvira rent richting de bal. Elvira geeft de bal voor. Kraft kopt de bal weg. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Myslbek is nu in balbezit. Myslbek geeft de bal voor. Šubr bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - TJ Kings Rozvadov 0:1

33e minuut.
Aouate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate passt de bal in één keer door. Portento probeert naar een medespeler te passen. Myslbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Myslbek geeft een hoge lob. Kulík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

35e minuut.
Elvira geeft de bal voor. Montford geeft een lange en hoge pass. Katana kopt de bal weg. Myslbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Myslbek geeft een hoge lob. Kulík bokst de bal weg.

38e minuut.
Myslbek rent richting de bal. Daar is Myslbek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myslbek passt de bal in één keer door. Arosemena is nu in balbezit. Arosemena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Katana controleert de bal met de borst. Arosemena bereikt de bal nog maar net als eerste. Katana rent richting de bal. Arosemena is nu in balbezit. Arosemena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAFC Půlpánov 54%, TJ Kings Rozvadov 46%.
CAFC Půlpánov - TJ Kings Rozvadov 0:1

62e minuut.
Inworp. Štambera komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Elvira met de inworp. Akifli geeft de bal voor. Kraft heeft problemen om de bal te vangen. Božović bereikt de bal nog maar net als eerste. Božović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ensink met een snelle inworp. Elvira rent richting de bal. Akifli geeft een lange en hoge pass. Chiţul rent richting de bal. Chiţul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Božović met een sublieme pass. Aabjørn speelt de bal door. Elvira rent richting de bal. Elvira haalt uit met een fantastische trap. Metelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Montford rent richting de bal. Chiţul begaat een overtreding. Montford raakt geblesseerd tijdens het duel. Montford zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Katana probeert naar een medespeler te passen. Myslbek heeft problemen om de bal te vangen. Myslbek schiet op doel. Kulík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - TJ Kings Rozvadov 0:2

70e minuut.
Inworp. Ensink met een snelle inworp. Aabjørn met een sublieme pass. Kraft rent richting de bal. Kraft draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Boulmerka verovert de bal door een tackle van achteren. Elvira bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira passt de bal zonder na te denken. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul haalt uit met een fantastische trap. Metelka bokst de bal weg.

85e minuut.
Daar is Gottvald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myslbek is nu in balbezit. Myslbek probeert naar een medespeler te passen. Katana rent richting de bal. Katana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Myslbek geeft een hoge lob. Arosemena bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziarkowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ziarkowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAFC Půlpánov 56%, TJ Kings Rozvadov 44%.
CAFC Půlpánov - TJ Kings Rozvadov 0:2