Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-23 19:33
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Ks Victoria miały
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6111
Ks Victoria Miały Milan Club Polonia
Vghs Tactiek masz wjeb
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 52
excellent Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen formidable


3e minuut.
Ayaydın controleert de bal met de borst. Ryckeghem verovert de bal door een tackle van achteren. Ryckeghem passt de bal met de wreef. Coxinhas rent richting de bal. Coxinhas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - Milan Club Polonia 1:0

10e minuut.
Bolsonaro kopt de bal weg. Petrinec heeft problemen om de bal te vangen. Yunus rent richting de bal. Yunus schiet op doel. Cymański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Victoria Miały - Milan Club Polonia 1:1

18e minuut.
Schätzle geeft een hoge lob. Çakıcı rent richting de bal. Çakıcı geeft de bal voor. Ryckeghem is nu in balbezit. Ryckeghem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Peñaranda de bal. Klepacki probeert naar een medespeler te passen. Rørbæk met een sublieme pass. Bolsonaro rent richting de bal. Bolsonaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Maćkowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryckeghem onderschept slim de pass. Ryckeghem met een sublieme pass. Wideradzki is nu in balbezit. Wideradzki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - Milan Club Polonia 2:1

34e minuut.
Thomas kopt de bal weg. Rørbæk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rørbæk probeert naar een medespeler te passen. Klepacki geeft een hoge lob. Yunus krijgt zijn hoofd ertegen. Cymański bokst de bal weg.

41e minuut.
Kocharyan probeert naar een medespeler te passen. Klepacki met een sublieme pass. Bolsonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus haalt uit met een fantastische trap. Cymański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Victoria Miały - Milan Club Polonia 2:2

42e minuut.
Valenari is nu in balbezit. Valenari passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Çakıcı de bal. Bolsonaro rent richting de bal. Bolsonaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rørbæk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rørbæk geeft een lange en hoge pass. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolsonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolsonaro haalt uit met een fantastische trap. Cymański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Victoria Miały 57%, Milan Club Polonia 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ks Victoria Miały - Milan Club Polonia 2:2

48e minuut.
Çakıcı met de inworp. Toom geeft een lange en hoge pass. Zazou is nu in balbezit. Ryckeghem onderschept slim de pass. Ryckeghem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Cymański geeft een lange en hoge pass. Schätzle kopt de bal weg. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus schiet op doel. Peñaranda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Valenari met de inworp. Çakıcı is nu in balbezit. Çakıcı passt de bal met de wreef. Wideradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wideradzki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Peñaranda is nu in balbezit. Yunus onderschept slim de pass. Bolsonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolsonaro draait met de bal, schiet en ... Cymański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - Milan Club Polonia 2:3

59e minuut.
Thomas probeert naar een medespeler te passen. Klepacki probeert naar een medespeler te passen. Bolsonaro rent richting de bal. Bolsonaro haalt uit met een fantastische trap. Cymański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - Milan Club Polonia 2:4

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vozár komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bolsonaro onderschept slim de pass. Bolsonaro passt de bal zonder na te denken. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - Milan Club Polonia 2:5

66e minuut.
Valenari bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenari passt de bal zonder na te denken. Daar is Gąsior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus haalt uit met een fantastische trap. Cymański bokst de bal weg. Bolsonaro rent richting de bal. Bolsonaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - Milan Club Polonia 2:6

69e minuut.
Kocharyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocharyan geeft een lange en hoge pass. Toom probeert de bal met de borst te controleren. Bolsonaro is nu in balbezit. Bolsonaro draait met de bal, schiet en ... Cymański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus schiet op doel. Cymański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bolsonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolsonaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - Milan Club Polonia 2:7

70e minuut.
Chwieduk komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ayaydın rent richting de bal. Ryckeghem verovert de bal door een tackle van achteren. Schätzle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ryckeghem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wideradzki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - Milan Club Polonia 3:7

82e minuut.
Gąsior is nu in balbezit. Gąsior geeft de bal voor. Rørbæk kopt de bal weg. Bolsonaro rent richting de bal. Bolsonaro haalt uit met een fantastische trap. Chwieduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De Waal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Victoria Miały 65%, Milan Club Polonia 35%.
Ks Victoria Miały - Milan Club Polonia 3:7