Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-23 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: NUFC Sliač Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7832
NUFC Sliač chelsea 7
Novy system Tactiek ok
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
57.3 gemiddelde waardering 32.5
solid Schieten adequate
good Passen weak
excellent Verdedigen average


2e minuut.
Skupeň rent richting de bal. Skupeň geeft de bal voor. Daar is Galbavý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furiga rent richting de bal. Furiga draait met de bal, schiet en ... Garhofer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NUFC Sliač - chelsea 7 1:0

5e minuut.
Belasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Belasz probeert naar een medespeler te passen. Kidala is nu in balbezit. Kidala draait met de bal, schiet en ... Garhofer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NUFC Sliač - chelsea 7 2:0

16e minuut.
Puťka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skupeň met de inworp. Belasz geeft de bal voor. Furiga krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Belasz geeft een hoge lob. Skupeň is nu in balbezit. Skupeň probeert naar een medespeler te passen. Kidala rent richting de bal. Kidala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Galbavý de bal. Furiga rent richting de bal. Furiga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Skupeň is nu in balbezit. Skupeň speelt de bal door. Belasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidala is nu in balbezit. Kidala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kaniš heeft problemen om de bal te vangen. Žiač rent richting de bal. Kaniš verovert de bal door een tackle van achteren. Kaniš geeft een hoge lob. Kidala krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NUFC Sliač - chelsea 7 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NUFC Sliač 25%, chelsea 7 75%.
NUFC Sliač - chelsea 7 3:0

54e minuut.
Jado rent richting de bal. Belasz verovert de bal door een tackle van achteren. Belasz geeft de bal voor. Budíšek is nu in balbezit. Budíšek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Belasz probeert naar een medespeler te passen. Kidala rent richting de bal. Kamenický bereikt de bal nog maar net als eerste. Furiga onderschept slim de pass. Furiga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kaniš verovert de bal door een tackle van achteren. Kaniš geeft de bal voor. Garhofer speelt de bal door. Kaniš is nu in balbezit. Kaniš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Budíšek speelt de bal door. Kidala is nu in balbezit. Kidala passt de bal met de wreef. Belasz is nu in balbezit. Belasz schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Belasz geeft de bal voor. Daar is Kamenický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Posedník rent richting de bal. Kidala is nu in balbezit. Kidala draait met de bal, schiet en ... Garhofer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Doeltrap. Krcho trapt de bal weg van het doel. Kaniš kopt de bal weg. Belasz rent richting de bal. Belasz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Žiač kopt de bal weg. Havaš is nu in balbezit. Havaš geeft de bal voor. Kidala rent richting de bal. Kidala draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Kaniš onderschept slim de pass. Kaniš speelt de bal door. Budíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Budíšek geeft de bal voor. Kidala krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Galbavý geeft de bal voor. Inworp. Skupeň met een snelle inworp. Belasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Belasz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NUFC Sliač 11%, chelsea 7 89%.
NUFC Sliač - chelsea 7 3:0