Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-23 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bulowice Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3615
LKS Bulowice TKS Modrzew Gródki
New Tactiek TEST 4.3 zz duo
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
24.5 gemiddelde waardering 62.5
weak Schieten excellent
weak Passen incredible
poor Verdedigen solid


8e minuut.
Gała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gała geeft de bal voor. Wróbel probeert de bal aan de voet te houden. Lăzărescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vidić is nu in balbezit. Vidić geeft een hoge lob. Max is nu in balbezit. Max haalt uit met een fantastische trap. Brunt probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - TKS Modrzew Gródki 0:1

16e minuut.
Brunt kopt de bal weg. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić geeft een lange en hoge pass. Max rent richting de bal. Max draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sharon onderschept slim de pass. Sharon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fritzka met een snelle inworp. Vidić geeft de bal voor. Natzuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wróbel heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - TKS Modrzew Gródki 0:2

21e minuut.
Pérez Ipiña is nu in balbezit. Lăzărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lăzărescu de bal. Lăzărescu geeft een hoge lob. Max maakt een snoekduik en kopt de bal. Natzuka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Natzuka probeert naar een medespeler te passen. Vidić kopt de bal weg. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - TKS Modrzew Gródki 0:3

29e minuut.
Max passt de bal zonder na te denken. Vidić probeert naar een medespeler te passen. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max haalt uit met een fantastische trap. Natzuka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - TKS Modrzew Gródki 0:4

33e minuut.
Fritzka met een sublieme pass. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu geeft een lange en hoge pass. Wróbel rent richting de bal. Wróbel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Couton kopt de bal weg. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić passt de bal in één keer door. Max rent richting de bal. Max haalt uit met een fantastische trap. Natzuka bokst de bal weg. Max rent richting de bal. Max haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - TKS Modrzew Gródki 0:5

37e minuut.
Komasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Vidić onderschept slim de pass. Vidić met een sublieme pass. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Fritzka verovert de bal door een tackle van achteren. Fritzka met een sublieme pass. Max rent richting de bal. Max schiet op doel. Natzuka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - TKS Modrzew Gródki 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Bulowice 82%, TKS Modrzew Gródki 18%.
LKS Bulowice - TKS Modrzew Gródki 0:6

47e minuut.
Klungelig pakt Fritzka de bal. Fritzka passt de bal in één keer door. Max rent richting de bal. Max haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - TKS Modrzew Gródki 0:7

49e minuut.
Florea probeert naar een medespeler te passen. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă passt de bal met de wreef. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ... Natzuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Brunt geeft een hoge lob. Couton controleert de bal met de borst. Couton geeft een hoge lob. Wróbel kopt de bal weg. Lăzărescu geeft een lange en hoge pass. Natzuka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lăzărescu geeft een hoge lob. Max krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - TKS Modrzew Gródki 0:8

54e minuut.
Natzuka speelt de bal door. Fritzka probeert naar een medespeler te passen. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu geeft een lange en hoge pass. Max krijgt zijn hoofd ertegen. Natzuka bokst de bal weg.

58e minuut.
Fritzka kopt de bal weg. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu passt de bal met de wreef. Max rent richting de bal. Max draait met de bal, schiet en ... Natzuka bokst de bal weg.

60e minuut.
Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu passt de bal zonder na te denken. Wróbel is nu in balbezit. Wróbel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Gała de bal. Brunt is nu in balbezit. Brunt passt de bal zonder na te denken. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Natzuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Gała geeft de bal voor. Fritzka met een sublieme pass. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu geeft de bal voor. Max krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fritzka met een sublieme pass. Vidić is nu in balbezit. Fritzka speelt de bal door. Daar is Max, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Max haalt uit met een fantastische trap. Natzuka bokst de bal weg.

70e minuut.
Vidić geeft een hoge lob. Gała kopt de bal weg. Vidić probeert naar een medespeler te passen. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Fritzka is nu in balbezit. Fritzka passt de bal in één keer door. Max is nu in balbezit. Max haalt uit met een fantastische trap. Natzuka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu geeft de bal voor. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - TKS Modrzew Gródki 0:9

74e minuut.
Pupínek verovert de bal door een tackle van achteren. Pupínek passt de bal zonder na te denken. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max draait met de bal, schiet en ... Natzuka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Brunt trapt de bal weg. Vidić kopt de bal weg. Fritzka geeft een lange en hoge pass. Max heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - TKS Modrzew Gródki 0:10

80e minuut.
Wróbel heeft problemen om de bal te vangen. Fritzka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzka met een sublieme pass. Wróbel heeft problemen om de bal te vangen. Wróbel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić geeft een hoge lob. Max rent richting de bal. Max haalt uit met een fantastische trap. Natzuka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - TKS Modrzew Gródki 0:11

83e minuut.
Fritzka met een sublieme pass. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu geeft een lange en hoge pass. Max is nu in balbezit. Max schiet op doel. Natzuka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Max rent richting de bal. Max draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - TKS Modrzew Gródki 0:12

87e minuut.
Vidić probeert naar een medespeler te passen. Fritzka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Max de bal. Max schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - TKS Modrzew Gródki 0:13

89e minuut.
Sharon bereikt de bal nog maar net als eerste. Matogrosso is nu in balbezit. Matogrosso geeft een hoge lob. Cochrane probeert de bal aan de voet te houden. Vidić geeft de bal voor. Natzuka bokst de bal weg. Wróbel is nu in balbezit. Wróbel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Bulowice 91%, TKS Modrzew Gródki 9%.
LKS Bulowice - TKS Modrzew Gródki 0:13