Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 21:59
  • Competitiewedstrijd: Liga de Treino
  • Stadion: Pelegão
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5381
Sindicato S. A. Lendas do FUT
10 Tactiek Tik tak
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 44.9
average Schieten solid
solid Passen solid
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Melo passt de bal met de wreef. Friggieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Friggieri passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dujela de bal. Dujela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Gusmão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros geeft een lange en hoge pass. Amir kan de bal niet met de borst controleren. Amir geeft een hoge lob. Ferreira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drvendžija is nu in balbezit. Drvendžija draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ferreira trapt de bal weg. Melo kopt de bal weg. Antonelli rent richting de bal. Drvendžija onderschept slim de pass. Drvendžija schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Zidane heeft problemen om de bal te vangen. Friggieri rent richting de bal. Zidane maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Zidane moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zidane schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

33e minuut.
Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros onderschept slim de pass. Barros passt de bal in één keer door. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir geeft de bal voor. Drvendžija kopt de bal weg. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela draait met de bal, schiet en ... Ferreira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Tchuco is nu in balbezit. Gusmão verovert de bal door een tackle van achteren. Gusmão geeft de bal voor. Pelegrino heeft problemen om de bal te vangen. Pelegrino schiet op doel. Tłokiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sindicato S. A. 66%, Lendas do FUT 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sindicato S. A. - Lendas do FUT 0:0

61e minuut.
Doudleba kopt de bal weg. Daar is Boţan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amir rent richting de bal. Amir geeft de bal voor. Drvendžija krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Friggieri de bal onder controle te krijgen. Drvendžija rent richting de bal. Drvendžija passt de bal zonder na te denken. Friggieri is nu in balbezit. Friggieri geeft een hoge lob. Ferreira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Melo probeert naar een medespeler te passen. Friggieri is nu in balbezit. Friggieri geeft de bal voor. Dujela krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dallos komt het veld opgelopen. Roiz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Buitenspel voor Dujela. Goede buitenspelval van de verdediging. Ruivo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Marut passt de bal met de wreef. Rogoziński probeert de bal aan de voet te houden. Drvendžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija draait met de bal, schiet en ... Ferreira probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sindicato S. A. 69%, Lendas do FUT 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sindicato S. A. - Lendas do FUT 0:0