Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 18:22
  • Competitiewedstrijd: Insecta Cup
  • Stadion: Insectao Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2741
Greerii Verzi Jiul Craiova
greeri532 Tactiek pro5 c
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
45.7 gemiddelde waardering 47.5
solid Schieten solid
solid Passen adequate
good Verdedigen good


11e minuut.
Turudić rent richting de bal. Gaiato verovert de bal door een tackle van achteren. Christen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaiato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Priveda wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Krzyżykowski geeft een lange en hoge pass. Gaiato kopt de bal weg. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - Jiul Craiova 1:0

15e minuut.
Winckelmans heeft problemen om de bal te vangen. Winckelmans geeft een hoge lob. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ... Bregy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - Jiul Craiova 2:0

23e minuut.
Nowaczek geeft een hoge lob. Altınmakas kopt de bal weg. Bartosiewicz is nu in balbezit. Bartosiewicz draait met de bal, schiet en ... Gama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - Jiul Craiova 2:1

32e minuut.
Radoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Radoslav geeft een hoge lob. Scarafaggi kopt de bal weg. Gaiato is nu in balbezit. Gaiato haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Sieber kopt de bal weg. Abegglen geeft een hoge lob. Daar is Azadov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartosiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 41%, Jiul Craiova 59%.
Greerii Verzi - Jiul Craiova 2:1

65e minuut.
Winckelmans speelt de bal door. Priveda rent richting de bal. Priveda geeft een lange en hoge pass. Gaiato rent richting de bal. Gaiato haalt uit met een fantastische trap. Bregy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Gaiato kopt de bal weg. Scarafaggi heeft problemen om de bal te vangen. Turudić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scarafaggi raakt geblesseerd tijdens het duel. Priveda komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Klungelig pakt D`Ambrosi de bal. Bartosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadov is nu in balbezit. Bartosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bartosiewicz schiet op doel. Gama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bartosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Greerii Verzi - Jiul Craiova 2:2

80e minuut.
Priveda onderschept slim de pass. Priveda geeft een lange en hoge pass. Gaiato is nu in balbezit. Gaiato draait met de bal, schiet en ... Bregy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - Jiul Craiova 3:2

84e minuut.
Priveda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scutaru komt het veld opgelopen. Profire komt het veld opgelopen. Lemnaru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 35%, Jiul Craiova 65%.
Greerii Verzi - Jiul Craiova 3:2