Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-23 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LISTERINE WATER Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3326
LISTERINE WATER Centrum Zerkov
WATER Tactiek Ostra
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
51.7 gemiddelde waardering 29.9
excellent Schieten average
solid Passen weak
good Verdedigen average


1e minuut.
Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasini rent richting de bal. Subi probeert naar een medespeler te passen. Teroitich rent richting de bal. Teroitich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández schiet op doel. Teplý probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LISTERINE WATER - Centrum Zerkov 1:0

3e minuut.
Râlea probeert naar een medespeler te passen. Subi bereikt de bal nog maar net als eerste. Subi met een sublieme pass. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Subi met een snelle inworp. Râlea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zsoldos de bal. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LISTERINE WATER - Centrum Zerkov 2:0

7e minuut.
Râlea verovert de bal door een tackle van achteren. Râlea speelt de bal door. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LISTERINE WATER - Centrum Zerkov 3:0

12e minuut.
Râlea kopt de bal weg. Senderos bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich verovert de bal door een tackle van achteren. Teroitich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Zsoldos onderschept slim de pass. Zsoldos geeft de bal voor. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... Teplý werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zsoldos passt de bal in één keer door. Râlea probeert naar een medespeler te passen. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... Teplý werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Zsoldos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsoldos geeft een lange en hoge pass. Subi kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Râlea speelt de bal door. Studnicki is nu in balbezit. Toledo Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap. Teplý probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LISTERINE WATER - Centrum Zerkov 4:0

24e minuut.
Senderos rent richting de bal. Senderos geeft een lange en hoge pass. Sybis is nu in balbezit. Zsoldos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsoldos haalt uit met een fantastische trap. Teplý bokst de bal weg.

28e minuut.
Subi geeft een lange en hoge pass. Teroitich kopt de bal weg. Klungelig pakt Toledo Fernández de bal. Toledo Fernández schiet op doel. Teplý werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea passt de bal zonder na te denken. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Subi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subi passt de bal in één keer door. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... Teplý werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Subi met een snelle inworp. Râlea probeert naar een medespeler te passen. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... Teplý maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LISTERINE WATER - Centrum Zerkov 5:0

35e minuut.
Zsoldos onderschept slim de pass. Klungelig pakt Zsoldos de bal. Zsoldos speelt de bal door. Teroitich rent richting de bal. Teroitich draait met de bal, schiet en ... Teplý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Teroitich rent richting de bal. Teroitich draait met de bal, schiet en ... Teplý werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LISTERINE WATER - Centrum Zerkov 6:0

36e minuut.
Lazarovici passt de bal in één keer door. Przybyszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández onderschept slim de pass. Toledo Fernández schiet op doel. Teplý probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LISTERINE WATER - Centrum Zerkov 7:0

39e minuut.
Subi onderschept slim de pass. Subi probeert naar een medespeler te passen. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap. Teplý werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LISTERINE WATER - Centrum Zerkov 8:0

44e minuut.
Drumlak kopt de bal weg. Tulun speelt de bal door. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández schiet op doel. Teplý maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LISTERINE WATER - Centrum Zerkov 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LISTERINE WATER 19%, Centrum Zerkov 81%.
LISTERINE WATER - Centrum Zerkov 9:0

47e minuut.
Râlea verovert de bal door een tackle van achteren. Toledo Fernández rent richting de bal. Râlea rent richting de bal. Râlea haalt uit met een fantastische trap. Teplý werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LISTERINE WATER - Centrum Zerkov 10:0

49e minuut.
Sybis is nu in balbezit. Zsoldos verovert de bal door een tackle van achteren. Zsoldos speelt de bal door. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LISTERINE WATER - Centrum Zerkov 11:0

50e minuut.
Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández speelt de bal door. Subi is nu in balbezit. Subi passt de bal zonder na te denken. Râlea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Zsoldos probeert naar een medespeler te passen. Râlea met een sublieme pass. Subi bereikt de bal nog maar net als eerste. Subi passt de bal zonder na te denken. Toledo Fernández rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zsoldos zal de hoekschop nemen. Toledo Fernández springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sybis rent richting de bal. Zsoldos onderschept slim de pass. Zsoldos speelt de bal door. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Kostka onderschept slim de pass. Kostka geeft een lange en hoge pass. Subi kopt de bal weg. Zsoldos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsoldos geeft de bal voor. Teplý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Tulun is nu in balbezit. Subi verovert de bal door een tackle van achteren. Subi speelt de bal door. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Teplý probeert wanhopig de bal te grijpen. Râlea geeft een hoge lob. Senderos probeert de bal met de borst te controleren. Teroitich rent richting de bal. Teroitich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LISTERINE WATER - Centrum Zerkov 12:0

63e minuut.
Lazarovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsoldos verovert de bal door een tackle van achteren. Zsoldos geeft een lange en hoge pass. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Sybis neemt vlug de vrije trap. Subi bereikt de bal nog maar net als eerste. Subi geeft een lange en hoge pass. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Doeltrap. Studnicki trapt de bal weg van het doel. Brasini kopt de bal weg. Daar is Toledo Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toledo Fernández schiet op doel. Teplý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Balul is nu in balbezit. Parot onderschept slim de pass. Parot geeft een hoge lob. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Subi de bal. Subi geeft een lange en hoge pass. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Brasini geeft de bal voor. Zsoldos kopt de bal weg. Klungelig pakt Muchowski de bal. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández schiet op doel. Teplý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Kostka verovert de bal door een tackle van achteren. Kostka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Teroitich de bal. Teroitich draait met de bal, schiet en ... Teplý maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LISTERINE WATER - Centrum Zerkov 13:0

87e minuut.
Klungelig pakt Subi de bal. Subi passt de bal zonder na te denken. Râlea is nu in balbezit. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Subi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Náhlovský komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Náhlovský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Râlea rent richting de bal. Râlea probeert naar een medespeler te passen. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LISTERINE WATER 18%, Centrum Zerkov 82%.
LISTERINE WATER - Centrum Zerkov 13:0