Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-01 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Worschtweck-unn-e-Stubbi Eck
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4324
Fortuna Hackentritt NARANJA MECANICA FC
F4-R1 Tactiek NMM1_22
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
33 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 37.5
formidabel Schieten zwak
uitstekend Passen goed
formidabel Verdedigen zwak


1e minuut.
Śmieszny met een snelle inworp. Lund met een sublieme pass. Correa met een sublieme pass. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Degli Esposti Fragola draait met de bal, schiet en ... Luzhaj bokst de bal weg.

3e minuut.
Śmieszny probeert naar een medespeler te passen. Correa kan de bal niet met de borst controleren. Correa geeft een hoge lob. Pieczara springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - NARANJA MECANICA FC 1:0

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śmieszny geeft een lange en hoge pass. Pieczara rent richting de bal. Pieczara schiet op doel. Luzhaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola onderschept slim de pass. Degli Esposti Fragola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lund bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund passt de bal zonder na te denken. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Pieczara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Buchenrieder passt de bal zonder na te denken. Correa met een sublieme pass. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Luzhaj probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Śmieszny rent richting de bal. Śmieszny passt de bal met de wreef. Lund is nu in balbezit. Lund draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola onderschept slim de pass. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara draait met de bal, schiet en ... Luzhaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galarraga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Degli Esposti Fragola. Degli Esposti Fragola krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Mannino geeft de bal voor. Correa kopt de bal weg. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Pieczara heeft problemen om de bal te vangen. Pieczara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Degli Esposti Fragola schiet op doel. Luzhaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - NARANJA MECANICA FC 2:0

34e minuut.
Kwietniak trapt de bal weg van het doel. Lund kopt de bal weg. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola draait met de bal, schiet en ... Luzhaj probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Garnier passt de bal met de wreef. Correa met een sublieme pass. Śmieszny geeft de bal voor. Lund bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Rey geeft een lange en hoge pass. Lund rent richting de bal. Lund geeft een hoge lob. Pieczara maakt een snoekduik en kopt de bal. Luzhaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Hackentritt 35%, NARANJA MECANICA FC 65%.
Fortuna Hackentritt - NARANJA MECANICA FC 2:0

46e minuut.
Erdinger komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Lund geeft de bal voor. Correa kopt de bal weg. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara haalt uit met een fantastische trap. Luzhaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - NARANJA MECANICA FC 3:0

52e minuut.
Buchenrieder raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mulde komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Villanueva is nu in balbezit. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra geeft de bal voor. Palma maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - NARANJA MECANICA FC 3:1

60e minuut.
Lund bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund speelt de bal door. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - NARANJA MECANICA FC 4:1

61e minuut.
Daar is Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galarraga is nu in balbezit. Lund onderschept slim de pass. Lund heeft problemen om de bal te vangen. Lund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostelník onderschept slim de pass. Kostelník met een sublieme pass. Lund rent richting de bal. Lund geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pieczara rent richting de bal. Pieczara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - NARANJA MECANICA FC 5:1

66e minuut.
Erdinger geeft een lange en hoge pass. Pieczara kopt de bal weg. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola schiet op doel. Luzhaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - NARANJA MECANICA FC 6:1

74e minuut.
Galarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola passt de bal zonder na te denken. Pieczara rent richting de bal. Pieczara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Correa kopt de bal weg. Esquivel heeft problemen om de bal te vangen. Pieczara is nu in balbezit. Pieczara schiet op doel. Luzhaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - NARANJA MECANICA FC 7:1

78e minuut.
Mulde met een snelle inworp. Garnier met een sublieme pass. Mulde bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulde geeft de bal voor. Degli Esposti Fragola krijgt zijn hoofd ertegen. Luzhaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pieczara rent richting de bal. Pieczara haalt uit met een fantastische trap. Luzhaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - NARANJA MECANICA FC 8:1

82e minuut.
Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara draait met de bal, schiet en ... Luzhaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Garnier is nu in balbezit. Garnier passt de bal met de wreef. Ordáz rent richting de bal. Pieczara onderschept slim de pass. Pieczara schiet op doel. Luzhaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pieczara probeert naar een medespeler te passen. Lund rent richting de bal. Lund passt de bal in één keer door. Correa heeft problemen om de bal te vangen. Correa geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - NARANJA MECANICA FC 9:1

90e minuut.
Mulde is nu in balbezit. Mulde geeft een lange en hoge pass. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - NARANJA MECANICA FC 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Hackentritt 34%, NARANJA MECANICA FC 66%.
Fortuna Hackentritt - NARANJA MECANICA FC 10:1