Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-01 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: orle Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1651
orle Brzeg Opolskie
1234 Tactiek 2 at 4 d4m
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
45.2 gemiddelde waardering 32.4
adequate Schieten weak
solid Passen average
adequate Verdedigen average


21e minuut.
Szamborski geeft een lange en hoge pass. Dahl kopt de bal weg. Belényesi is nu in balbezit. Kværner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kværner draait met de bal, schiet en ... Bochinsky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Maffioli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kværner de bal. Kværner met een sublieme pass. Indrebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrebø geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dagsland probeert naar een medespeler te passen. Belényesi is nu in balbezit. Belényesi passt de bal in één keer door. Kværner rent richting de bal. Kværner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Belényesi passt de bal in één keer door. Dagsland rent richting de bal. Dagsland passt de bal zonder na te denken. Kværner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kværner haalt uit met een fantastische trap. Bochinsky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Vestad verovert de bal door een tackle van achteren. Vestad passt de bal met de wreef. Zanardelli rent richting de bal. Zanardelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Brzeg Opolskie 0:1

43e minuut.
Belényesi passt de bal zonder na te denken. Kværner rent richting de bal. Kværner passt de bal in één keer door. Indrebø is nu in balbezit. Indrebø geeft een hoge lob. Bochinsky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van Dam heeft problemen om de bal te vangen. Dagsland rent richting de bal. Dagsland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orle 42%, Brzeg Opolskie 58%.
orle - Brzeg Opolskie 0:1

46e minuut.
Barcelos komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Benita onderschept slim de pass. Indrebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrebø probeert naar een medespeler te passen. Kværner rent richting de bal. Kværner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Belényesi kopt de bal weg. Indrebø probeert naar een medespeler te passen. Węgrzyk is nu in balbezit. Kværner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kværner schiet op doel. Bochinsky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Indrebø zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Szamborski de bal. Dagsland rent richting de bal. Dagsland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
orle - Brzeg Opolskie 1:1

56e minuut.
Vestad kopt de bal weg. Tất Thành probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maffioli rent richting de bal. Maffioli geeft een hoge lob. Kværner maakt een snoekduik en kopt de bal. Bochinsky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Tất Thành geeft de bal voor. Vaiknurm rent richting de bal. Vaiknurm passt de bal met de wreef. Zanardelli rent richting de bal. Zanardelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dahl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pêra komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kværner rent richting de bal. Węgrzyk onderschept slim de pass. Tất Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrebø verovert de bal door een tackle van achteren. Indrebø haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Brzeg Opolskie 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orle 29%, Brzeg Opolskie 71%.
orle - Brzeg Opolskie 2:1