Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-01 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Young Turks Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 683
Young Turks PerrasKawaii
433 Tactiek 532
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 31.8
very good Schieten average
good Passen average
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Kloskowski geeft de bal voor. Gustavinho heeft problemen om de bal te vangen. Prowanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavinho onderschept slim de pass. Gustavinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Markov kopt de bal weg. Gustavinho rent richting de bal. Prowanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkudelski is nu in balbezit. Szkudelski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Szkudelski onderschept slim de pass. Szkudelski passt de bal zonder na te denken. Gustavinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - PerrasKawaii 1:0

18e minuut.
Lish met een sublieme pass. Daar is Szkudelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szkudelski passt de bal in één keer door. Kloskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloskowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Prowanda is nu in balbezit. Gustavinho onderschept slim de pass. Klungelig pakt Szkudelski de bal. Gustavinho is nu in balbezit. Gustavinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kloskowski met een sublieme pass. Gustavinho rent richting de bal. Gustavinho probeert naar een medespeler te passen. Szkudelski is nu in balbezit. Szkudelski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Labak rent richting de bal. Labak passt de bal in één keer door. Gustavinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavinho haalt uit met een fantastische trap. Aizen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - PerrasKawaii 2:0

36e minuut.
Labak speelt de bal door. Gustavinho heeft problemen om de bal te vangen. Kloskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloskowski draait met de bal, schiet en ... Aizen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - PerrasKawaii 3:0

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burton met de inworp. Kloskowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gustavinho de bal. Gustavinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - PerrasKawaii 4:0

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Turcinovich de bal onder controle te krijgen. Jurek is nu in balbezit. Jurek met een sublieme pass. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - PerrasKawaii 4:1

42e minuut.
Markov is nu in balbezit. Markov met een sublieme pass. Gustavinho is nu in balbezit. Szkudelski is nu in balbezit. Szkudelski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prowanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavinho onderschept slim de pass. Gustavinho schiet op doel. Cardoso probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Burton zal de hoekschop nemen. Szkudelski heeft problemen om de bal te vangen. Labak bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - PerrasKawaii 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Turks 36%, PerrasKawaii 64%.
Young Turks - PerrasKawaii 5:1

52e minuut.
Gustavinho onderschept slim de pass. Gustavinho speelt de bal door. Szkudelski heeft problemen om de bal te vangen. Szkudelski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - PerrasKawaii 6:1

55e minuut.
Burton probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gustavinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albano rent richting de bal. Kloskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kloskowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gustavinho is nu in balbezit. Gustavinho haalt uit met een fantastische trap. Aizen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - PerrasKawaii 7:1

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Aizen niet meer kan verder spelen. Espina komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Burton is nu in balbezit. Burton geeft een lange en hoge pass. Albano heeft problemen om de bal te vangen. Kloskowski rent richting de bal. Kloskowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - PerrasKawaii 8:1

62e minuut.
Espina met een harde bal richting middenveld. Burton kopt de bal weg. Daar is Albano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gustavinho rent richting de bal. Gustavinho draait met de bal, schiet en ... Espina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szkudelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkudelski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - PerrasKawaii 9:1

64e minuut.
Gustavinho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Frunda komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kloskowski passt de bal met de wreef. Szkudelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkudelski rent richting de bal. Szkudelski draait met de bal, schiet en ... Espina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Hagen geeft een lange en hoge pass. Kloskowski speelt de bal door. Albano probeert de bal aan de voet te houden. Szkudelski rent richting de bal. Szkudelski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - PerrasKawaii 10:1

72e minuut.
Frunda met een sublieme pass. Lish met een sublieme pass. Klungelig pakt Szkudelski de bal. Szkudelski haalt uit met een fantastische trap. Espina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - PerrasKawaii 11:1

79e minuut.
Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloskowski rent richting de bal. Cardoso begaat een overtreding. Cardoso krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Labak kopt de bal weg. Szkudelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkudelski passt de bal in één keer door. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda draait met de bal, schiet en ... Espina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Labak geeft een lange en hoge pass. Szkudelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkudelski passt de bal in één keer door. Frunda rent richting de bal. Frunda draait met de bal, schiet en ... Espina bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Turks - PerrasKawaii 12:1

86e minuut.
Lish trapt de bal weg. Labak rent richting de bal. Labak probeert naar een medespeler te passen. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda schiet op doel. Espina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Turcinovich rent richting de bal. Turcinovich geeft een lange en hoge pass. Jáuregui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kloskowski rent richting de bal. Kloskowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Turks 26%, PerrasKawaii 74%.
Young Turks - PerrasKawaii 12:1