Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-01 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadion 1000-lecia
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3457
Tur Turek Spędobydlińsk
t Tactiek środa
34% Balbezit 66%
47% Spel op eigen helft 53%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 51.5
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen very good
hopeless Verdedigen very good


9e minuut.
Gałus geeft een hoge lob. Sáenz kopt de bal weg. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka draait met de bal, schiet en ... Mule maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Spędobydlińsk 0:1

16e minuut.
Miszczyk passt de bal met de wreef. Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Grądzki onderschept slim de pass. Grądzki draait met de bal, schiet en ... Mule maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Spędobydlińsk 0:2

18e minuut.
Krieger speelt de bal door. Karpiński met een sublieme pass. Śliwka rent richting de bal. Daar is Śliwka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliwka schiet op doel. Mule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grądzki met een snelle inworp. Pou is nu in balbezit. Grądzki verovert de bal door een tackle van achteren. Grądzki schiet op doel. Mule probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grądzki rent richting de bal. Grądzki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Sáenz kopt de bal weg. Klungelig pakt Śliwka de bal. Śliwka passt de bal in één keer door. Orueta Ibarrola is nu in balbezit. Orueta Ibarrola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Orueta Ibarrola met de inworp. Miszczyk rent richting de bal. Miszczyk passt de bal in één keer door. Śliwka rent richting de bal. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Mule probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Krieger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliwka rent richting de bal. Śliwka schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Spędobydlińsk 0:3

40e minuut.
Karpiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Casadei de bal. Śliwka rent richting de bal. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Mule probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Spędobydlińsk 0:4

43e minuut.
Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz geeft een lange en hoge pass. Fiszer kopt de bal weg. Śliwka heeft problemen om de bal te vangen. Śliwka schiet op doel. Mule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Śliwka rent richting de bal. Śliwka draait met de bal, schiet en ... Mule bokst de bal weg. Klungelig pakt Karpiński de bal. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Spędobydlińsk 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tur Turek 47%, Spędobydlińsk 53%.
Tur Turek - Spędobydlińsk 0:5

62e minuut.
Orueta Ibarrola is nu in balbezit. Orueta Ibarrola probeert naar een medespeler te passen. Shelly is nu in balbezit. Miszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Miszczyk draait met de bal, schiet en ... Mule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Mule niet meer kan verder spelen.

72e minuut.
Inworp. Śliwka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Daar is Karpiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Spędobydlińsk 0:6

85e minuut.
Sáenz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gałus de bal. Gałus geeft een hoge lob. Sowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Spędobydlińsk 0:7

87e minuut.
Karpiński is nu in balbezit. Karpiński passt de bal met de wreef. Casadei is nu in balbezit. Śliwka onderschept slim de pass. Śliwka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Spędobydlińsk 0:8

89e minuut.
Karpiński met een sublieme pass. Gorostegui rent richting de bal. Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka onderschept slim de pass. Śliwka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Spędobydlińsk 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tur Turek 46%, Spędobydlińsk 54%.
Tur Turek - Spędobydlińsk 0:9