Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Termites Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6759
FC Termites FC SimoPuulaaki
352 Tactiek TH3
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
42.7 gemiddelde waardering 49.9
good Schieten good
adequate Passen excellent
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Virtamaa met een snelle inworp. Siika-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Siika-aho geeft een lange en hoge pass. Saarenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenaho haalt uit met een fantastische trap. Vienonen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Ruotsi onderschept slim de pass. Rantakare bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan verovert de bal door een tackle van achteren. Pleşan passt de bal met de wreef. Saarenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Harittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harittu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC SimoPuulaaki 0:1

7e minuut.
Saarenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenaho passt de bal met de wreef. Harittu probeert de bal aan de voet te houden. Harittu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC SimoPuulaaki 0:2

8e minuut.
Seyidbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidbəyli passt de bal in één keer door. Siika-aho rent richting de bal. Harittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harittu haalt uit met een fantastische trap. Vienonen bokst de bal weg. Siika-aho kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Virtamaa speelt de bal door. Seyidbəyli rent richting de bal. Seyidbəyli speelt de bal door. Saarenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenaho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC SimoPuulaaki 0:3

12e minuut.
Ignatius is nu in balbezit. Saarenaho verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rantakare. Rantakare krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Harittu geeft de bal voor. Peuraniemi rent richting de bal. Peuraniemi passt de bal met de wreef. Daar is Saarenaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saarenaho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Mäntyneva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seyidbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidbəyli probeert naar een medespeler te passen. Saarenaho heeft problemen om de bal te vangen. Saarenaho schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vienonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Klungelig pakt Harittu de bal. Seyidbəyli is nu in balbezit. Seyidbəyli passt de bal met de wreef. Siika-aho rent richting de bal. Siika-aho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Seyidbəyli geeft een lange en hoge pass. Ruotsi is nu in balbezit. Saarenaho verovert de bal door een tackle van achteren. Saarenaho haalt uit met een fantastische trap. Vienonen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC SimoPuulaaki 0:4

24e minuut.
Vuorilinna maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Harittu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ahola de bal. Saarenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenaho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harittu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rantakare bereikt de bal nog maar net als eerste. Siika-aho onderschept slim de pass. Siika-aho draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Siika-aho rent richting de bal. Harittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harittu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Saarenaho de bal. Saarenaho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Migić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatius begaat een overtreding. Migić raakt geblesseerd tijdens het duel. Migić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ruotsi is nu in balbezit. Saarenaho onderschept slim de pass. Saarenaho draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Kaitala met een sublieme pass. Seyidbəyli probeert de bal met de borst te controleren. Seyidbəyli speelt de bal door. Siika-aho heeft problemen om de bal te vangen. Siika-aho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mahonen speelt de bal door. Pleşan rent richting de bal. Pleşan speelt de bal door. Saarenaho is nu in balbezit. Saarenaho schiet op doel. Vienonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koikkalainen komt het veld opgelopen. Kandikó komt het veld opgelopen. Perttilä komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Termites 72%, FC SimoPuulaaki 28%.
FC Termites - FC SimoPuulaaki 0:4

49e minuut.
Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan passt de bal in één keer door. Saarenaho rent richting de bal. Saarenaho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC SimoPuulaaki 0:5

57e minuut.
Siika-aho rent richting de bal. Harittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siika-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Harittu is nu in balbezit. Harittu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Ignatius bereikt de bal nog maar net als eerste. Migić verovert de bal door een tackle van achteren. Migić geeft de bal voor. Saarenaho is nu in balbezit. Saarenaho haalt uit met een fantastische trap. Vienonen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Kaitala geeft de bal voor. Daar is Ruotsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saarenaho rent richting de bal. Siika-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Siika-aho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pleşan geeft de bal voor. Saarenaho rent richting de bal. Saarenaho geeft een hoge lob. Harittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harittu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kaitala geeft de bal voor. Siika-aho kopt de bal weg. Saarenaho is nu in balbezit. Saarenaho haalt uit met een fantastische trap. Vienonen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC SimoPuulaaki 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Termites 61%, FC SimoPuulaaki 39%.
FC Termites - FC SimoPuulaaki 0:6