Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: TKS Modrzew Gródki Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3365
TKS Modrzew Gródki Piguaszewscy
TEST 4.3 zz Tactiek 442
52% Balbezit 48%
20% Spel op eigen helft 80%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
70.3 gemiddelde waardering 36.2
outstanding Schieten adequate
outstanding Passen good
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Štverka met een sublieme pass. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu probeert naar een medespeler te passen. Štverka rent richting de bal. Štverka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Piguaszewscy 1:0

4e minuut.
Štverka onderschept slim de pass. Klimkiewicz is nu in balbezit. Lăzărescu onderschept slim de pass. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Piguaszewscy 2:0

5e minuut.
Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton geeft de bal voor. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka haalt uit met een fantastische trap. Cerber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Trywiański probeert naar een medespeler te passen. Fritzka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzka passt de bal in één keer door. Štverka rent richting de bal. Štverka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Cerber met een sublieme pass. Vidić kopt de bal weg. Fritzka is nu in balbezit. Fritzka geeft een lange en hoge pass. Štverka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Vidić probeert naar een medespeler te passen. Fritzka probeert naar een medespeler te passen. Štverka is nu in balbezit. Štverka schiet op doel. Cerber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Piguaszewscy 3:0

19e minuut.
Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu passt de bal met de wreef. Štverka rent richting de bal. Štverka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Piguaszewscy 4:0

21e minuut.
Klungelig pakt Lăzărescu de bal. Lăzărescu geeft een lange en hoge pass. Štverka is nu in balbezit. Štverka haalt uit met een fantastische trap. Cerber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Piguaszewscy 5:0

23e minuut.
Vidić speelt de bal door. Fritzka rent richting de bal. Fritzka heeft problemen om de bal te vangen. Fritzka geeft de bal voor. Štverka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Trinchi passt de bal met de wreef. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu met een sublieme pass. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Trinchi verovert de bal door een tackle van achteren. Trinchi passt de bal zonder na te denken. Lăzărescu rent richting de bal. Štverka is nu in balbezit. Štverka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Piguaszewscy 6:0

28e minuut.
Klimkiewicz passt de bal met de wreef. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu passt de bal in één keer door. Štverka rent richting de bal. Štverka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Trinchi verovert de bal door een tackle van achteren. Trinchi geeft een hoge lob. Lăzărescu kopt de bal weg. Vidić geeft een lange en hoge pass. Štverka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Wróbel rent richting de bal. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu met een sublieme pass. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka draait met de bal, schiet en ... Cerber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Vidić kopt de bal weg. Daar is Wróbel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trinchi begaat een overtreding. Trinchi krijgt een gele kaart. Wróbel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wróbel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 20%, Piguaszewscy 80%.
TKS Modrzew Gródki - Piguaszewscy 6:0

48e minuut.
Trywiański met een sublieme pass. Hruşcă geeft de bal voor. Fritzka kopt de bal weg. Štverka rent richting de bal. Štverka draait met de bal, schiet en ... Cerber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Lăzărescu passt de bal in één keer door. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lăzărescu neemt de hoekschop. Štverka maakt een snoekduik en kopt de bal. Cerber bokst de bal weg.

51e minuut.
Vidić verovert de bal door een tackle van achteren. Vidić probeert naar een medespeler te passen. Štverka heeft problemen om de bal te vangen. Štverka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

53e minuut.
Krachel geeft een hoge lob. Fritzka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzka passt de bal in één keer door. Štverka is nu in balbezit. Štverka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Fritzka probeert naar een medespeler te passen. Vidić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Štverka de bal. Štverka draait met de bal, schiet en ... Cerber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Piguaszewscy 7:0

61e minuut.
Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Fritzka de bal. Fritzka passt de bal zonder na te denken. Štverka rent richting de bal. Štverka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Fritzka passt de bal met de wreef. Ďurčo heeft problemen om de bal te vangen. Fritzka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka rent richting de bal. Štverka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Piguaszewscy 8:0

64e minuut.
Trywiański speelt de bal door. Klungelig pakt Lăzărescu de bal. Lăzărescu probeert naar een medespeler te passen. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Piguaszewscy 9:0

67e minuut.
Ünver passt de bal met de wreef. Fritzka rent richting de bal. Fritzka passt de bal in één keer door. Štverka rent richting de bal. Štverka haalt uit met een fantastische trap. Cerber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Antkowiak is nu in balbezit. Florea onderschept slim de pass. Florea geeft een hoge lob. Štverka is nu in balbezit. Štverka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Vidić speelt de bal door. Cerber speelt de bal door. Trywiański kopt de bal weg. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Fritzka probeert naar een medespeler te passen. Vidić met een sublieme pass. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka draait met de bal, schiet en ... Cerber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Piguaszewscy 10:0

76e minuut.
Tache komt het veld opgelopen. Stalmach komt het veld opgelopen. Aguirre komt het veld opgelopen. Granzini komt het veld opgelopen. De Laet komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Klungelig pakt Couton de bal. Couton geeft een lange en hoge pass. Ďurčo is nu in balbezit. Fritzka onderschept slim de pass. Fritzka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Granzini de bal onder controle te krijgen. Štverka is nu in balbezit. Štverka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fritzka is nu in balbezit. Fritzka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Piguaszewscy 11:0

81e minuut.
Lăzărescu heeft problemen om de bal te vangen. Lăzărescu geeft een lange en hoge pass. Štverka is nu in balbezit. Štverka haalt uit met een fantastische trap. Cerber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Piguaszewscy 12:0

82e minuut.
Aguirre passt de bal met de wreef. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu speelt de bal door. Daar is Štverka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štverka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Stalmach rent richting de bal. Vidić onderschept slim de pass. Vidić passt de bal zonder na te denken. Štverka is nu in balbezit. Štverka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De Laet speelt de bal door. Aguirre met een sublieme pass. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu geeft een hoge lob. Štverka springt en kopt de bal. Cerber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Vidić rent richting de bal. Vidić geeft de bal voor. Daar is Šavel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fritzka rent richting de bal. Fritzka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Fritzka onderschept slim de pass. Fritzka speelt de bal door. Štverka is nu in balbezit. Štverka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Piguaszewscy 13:0

90e minuut.
De Laet heeft problemen om de bal te vangen. Lăzărescu onderschept slim de pass. Lăzărescu speelt de bal door. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Piguaszewscy 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 20%, Piguaszewscy 80%.
TKS Modrzew Gródki - Piguaszewscy 14:0