Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: orle Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2802
orle Natrekowie
1234 Tactiek CSZ
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 35.8
redelijk Schieten goed
solide Passen zwak
matig Verdedigen matig


10e minuut.
Plata rent richting de bal. Plata geeft een hoge lob. de Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. de Navas draait met de bal, schiet en ... Fiskerstrand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Indrebø zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niewiadomski rent richting de bal. Kværner onderschept slim de pass. Kværner geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Dagsland de bal. Koryciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryciński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vestad de bal. Vestad geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Mikhailiv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kværner rent richting de bal. Butulan rent richting de bal. Kværner onderschept slim de pass. Kværner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kværner rent richting de bal. Kværner draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Butulan de bal. Dagsland is nu in balbezit. Dagsland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vestad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belényesi is nu in balbezit. Belényesi geeft een hoge lob. Plata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kværner krijgt zijn hoofd ertegen. Bešťák bokst de bal weg.

38e minuut.
Vestad passt de bal in één keer door. Dagsland rent richting de bal. Niewiadomski is nu in balbezit. Niewiadomski passt de bal in één keer door. Belényesi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Koryciński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tomecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orle 34%, Natrekowie 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
orle - Natrekowie 0:0

49e minuut.
Plata met een sublieme pass. de Navas rent richting de bal. de Navas passt de bal met de wreef. Kosiek rent richting de bal. Kosiek draait met de bal, schiet en ... Krogh bokst de bal weg.

61e minuut.
Klungelig pakt Tufteland de bal. Fiskerstrand rent richting de bal. Fiskerstrand geeft de bal voor. Indrebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrebø geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Indrebø heeft problemen om de bal te vangen. Dahl geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chełmicki de bal. Kværner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kværner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Niewiadomski de bal. Belényesi is nu in balbezit. Belényesi probeert naar een medespeler te passen. Dagsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagsland geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orle 35%, Natrekowie 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
orle - Natrekowie 0:0