Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Koło STAR Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3640
FC Koło STAR Polonia Raczki
Taka sobie taksa Tactiek na a
67% Balbezit 33%
19% Spel op eigen helft 81%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 31.1
outstanding Schieten average
excellent Passen weak
very good Verdedigen average


1e minuut.
Fytanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fytanidis geeft een hoge lob. Jaroszuk probeert de bal met de borst te controleren. Cattonaro is nu in balbezit. Cattonaro haalt uit met een fantastische trap. Santoya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Fytanidis is nu in balbezit. Fytanidis geeft een lange en hoge pass. Cattonaro krijgt zijn hoofd ertegen. Santoya probeert wanhopig de bal te grijpen. Valeri onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Gherghe rent richting de bal. Gherghe passt de bal in één keer door. Cattonaro is nu in balbezit. Cattonaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Polonia Raczki 1:0

16e minuut.
Białożyt passt de bal met de wreef. Venzin rent richting de bal. Cattonaro verovert de bal door een tackle van achteren. Cattonaro haalt uit met een fantastische trap. Santoya werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Di Fazio is nu in balbezit. Jaskóła verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskóła geeft een hoge lob. Cattonaro rent richting de bal. Cattonaro draait met de bal, schiet en ... Santoya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fytanidis neemt de hoekschop. Cattonaro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Jaskóła passt de bal met de wreef. Fytanidis rent richting de bal. Fytanidis geeft een lange en hoge pass. Cattonaro springt en kopt de bal. Santoya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Polonia Raczki 2:0

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bäumer met een snelle inworp. Gherghe speelt de bal door. Bäumer is nu in balbezit. Bäumer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bäumer passt de bal in één keer door. Cattonaro is nu in balbezit. Cattonaro schiet op doel. Echterhoff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Polonia Raczki 3:0

35e minuut.
Stia is nu in balbezit. Jaskóła verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskóła geeft een hoge lob. Cattonaro is nu in balbezit. Cattonaro haalt uit met een fantastische trap. Santoya bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bäumer neemt de hoekschop. Cattonaro krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Noviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Noviello passt de bal zonder na te denken. Cattonaro rent richting de bal. Cattonaro schiet op doel. Santoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Polonia Raczki 4:0

44e minuut.
Jaskóła passt de bal in één keer door. Fytanidis is nu in balbezit. Fytanidis geeft de bal voor. Cattonaro krijgt zijn hoofd ertegen. Santoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Polonia Raczki 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koło STAR 15%, Polonia Raczki 85%.
FC Koło STAR - Polonia Raczki 5:0

51e minuut.
Echterhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Echterhoff geeft een lange en hoge pass. Bäumer speelt de bal door. Anzolini is nu in balbezit. Anzolini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Gherghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherghe probeert naar een medespeler te passen. Fytanidis is nu in balbezit. Fytanidis geeft een lange en hoge pass. Cattonaro krijgt zijn hoofd ertegen. Santoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Venzin de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Fytanidis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jaroszuk kopt de bal weg. Gherghe probeert naar een medespeler te passen. Cattonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattonaro draait met de bal, schiet en ... Santoya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Anzolini met een snelle inworp. Fytanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fytanidis geeft een lange en hoge pass. Cattonaro krijgt zijn hoofd ertegen. Santoya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Polonia Raczki 6:0

60e minuut.
Cattonaro speelt de bal door. Klungelig pakt Fytanidis de bal. Fytanidis met een sublieme pass. Cattonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattonaro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Polonia Raczki 7:0

62e minuut.
Fytanidis kopt de bal weg. Cattonaro probeert de bal aan de voet te houden. Valeri is nu in balbezit. Cattonaro onderschept slim de pass. Cattonaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ujazdowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fytanidis kopt de bal weg. Klungelig pakt Valeri de bal. Cattonaro rent richting de bal. Cattonaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gherghe onderschept slim de pass. Gherghe passt de bal met de wreef. Bäumer speelt de bal door. Cattonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattonaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fytanidis kopt de bal weg. Echterhoff heeft problemen om de bal te vangen. Cattonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattonaro haalt uit met een fantastische trap. Santoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Polonia Raczki 8:0

78e minuut.
Bäumer passt de bal zonder na te denken. Anzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe geeft een lange en hoge pass. Cattonaro rent richting de bal. Cattonaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Lück trapt de bal weg. Anzolini kopt de bal weg. Cattonaro is nu in balbezit. Cattonaro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bäumer geeft de bal voor. Cattonaro krijgt zijn hoofd ertegen. Santoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Venzin geeft de bal voor. Anzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzolini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fytanidis de bal. Fytanidis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koło STAR 23%, Polonia Raczki 77%.
FC Koło STAR - Polonia Raczki 8:0