Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Husker United Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3859
Husker United Heffa99
AB vs Cambrant Tactiek rolf
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 59.4
good Schieten very good
good Passen very good
adequate Verdedigen formidable


5e minuut.
Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski passt de bal zonder na te denken. Linares met een sublieme pass. Čtvernoha rent richting de bal. Čtvernoha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Inworp. Ateke met een snelle inworp. Gronowski geeft de bal voor. Čtvernoha is nu in balbezit. Čtvernoha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Bergman de bal onder controle te krijgen. Ebetürk verovert de bal door een tackle van achteren. Linares met een sublieme pass. Klungelig pakt Čtvernoha de bal. Čtvernoha haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević geeft een lange en hoge pass. Bergqvist bokst de bal weg.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bergqvist trapt de bal weg. Carro kopt de bal weg. Nesser rent richting de bal. Nesser draait met de bal, schiet en ... Steri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Steri met een sublieme pass. Bergman kopt de bal weg. Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bergman geeft de bal voor. Nesser probeert naar een medespeler te passen. Daar is Odavić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis schiet op doel. Steri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Linares raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thuresson komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thuresson zal de hoekschop nemen. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Le Bras heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Heffa99 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husker United 60%, Heffa99 40%.
Husker United - Heffa99 0:1

47e minuut.
Ateke met een sublieme pass. Thuresson rent richting de bal. Thuresson geeft een lange en hoge pass. Georgijević rent richting de bal. Georgijević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Heffa99 0:2

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ateke met de inworp. Emmerich probeert naar een medespeler te passen. Thuresson is nu in balbezit. Thuresson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateke is nu in balbezit. Ateke geeft een lange en hoge pass. Čtvernoha krijgt zijn hoofd ertegen. Bergqvist probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Thuresson passt de bal zonder na te denken. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski passt de bal in één keer door. Čtvernoha is nu in balbezit. Čtvernoha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bergqvist trapt de bal weg van het doel. Carro kopt de bal weg. Lagoudakis probeert de bal met de borst te controleren. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap. Steri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Heffa99 1:2

62e minuut.
Klungelig pakt Gronowski de bal. Gronowski met een sublieme pass. Čtvernoha is nu in balbezit. Čtvernoha schiet op doel. Le Bras probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Heffa99 1:3

69e minuut.
Klungelig pakt Bergman de bal. Le Bras bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvernoha onderschept slim de pass. Čtvernoha controleert de bal met de borst. Čtvernoha haalt uit met een fantastische trap. Bergqvist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Skolek kopt de bal weg. Carro speelt de bal door. Daar is Nesser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nesser draait met de bal, schiet en ... Steri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Heffa99 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husker United 70%, Heffa99 30%.
Husker United - Heffa99 2:3