Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Elektromechatronicy Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 6116
Elektromechatronicy Fortuna IF
testowa1.4.5.1fx Tactiek 442
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 36.7
excellent Schieten adequate
excellent Passen adequate
good Verdedigen average


3e minuut.
Figari is nu in balbezit. Figari speelt de bal door. Olsztyński is nu in balbezit. Olsztyński haalt uit met een fantastische trap. Sønderhede maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - Fortuna IF 1:0

5e minuut.
Sinay speelt de bal door. Aragno geeft een hoge lob. Figari bereikt de bal nog maar net als eerste. Figari geeft een hoge lob. Olsztyński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - Fortuna IF 2:0

10e minuut.
Aragno is nu in balbezit. Aragno passt de bal in één keer door. Fandel speelt de bal door. Olsztyński is nu in balbezit. Olsztyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Fandel heeft problemen om de bal te vangen. Fandel geeft de bal voor. Figari kopt de bal weg. Olsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsztyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fandel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aragno rent richting de bal. Aragno geeft een hoge lob. Rożewski controleert de bal met de borst. Sønderhede verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Rożewski probeert naar een medespeler te passen. Aragno rent richting de bal. Aragno met een sublieme pass. Olsztyński rent richting de bal. Olsztyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - Fortuna IF 3:0

21e minuut.
Kőteleky rent richting de bal. Kőteleky passt de bal met de wreef. Fandel is nu in balbezit. Fandel geeft een lange en hoge pass. Olsztyński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Vanmaele passt de bal zonder na te denken. Sinay is nu in balbezit. Sinay geeft een hoge lob. Olsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsztyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Fandel is nu in balbezit. Fandel probeert naar een medespeler te passen. Olsztyński rent richting de bal. Olsztyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - Fortuna IF 4:0

32e minuut.
Daar is Mărgăritescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mărgăritescu geeft de bal voor. Fandel kopt de bal weg. Olsztyński controleert de bal met de borst. Olsztyński schiet op doel. Sønderhede kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Rożewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rożewski speelt de bal door. Fandel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fandel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Martínez Bartolomé de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Lesień controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mărgăritescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Olsztyński rent richting de bal. Olsztyński schiet op doel. Sønderhede maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - Fortuna IF 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elektromechatronicy 29%, Fortuna IF 71%.
Elektromechatronicy - Fortuna IF 5:0

47e minuut.
Fandel is nu in balbezit. Fandel passt de bal met de wreef. Olsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsztyński draait met de bal, schiet en ... Sønderhede probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - Fortuna IF 6:0

50e minuut.
Martínez Bartolomé onderschept slim de pass. Fandel is nu in balbezit. Fandel geeft een lange en hoge pass. Olsztyński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - Fortuna IF 7:0

56e minuut.
Sinay probeert naar een medespeler te passen. Borlée speelt de bal door. Fandel geeft de bal voor. Olsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsztyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - Fortuna IF 8:0

57e minuut.
Rożewski probeert naar een medespeler te passen. Olsztyński is nu in balbezit. Rożewski is nu in balbezit. Olsztyński verovert de bal door een tackle van achteren. Olsztyński draait met de bal, schiet en ... Sønderhede kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fandel is nu in balbezit. Fandel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - Fortuna IF 9:0

76e minuut.
Olsztyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fandel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fandel geeft de bal voor. Olsztyński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - Fortuna IF 10:0

78e minuut.
Aragno passt de bal met de wreef. Olsztyński rent richting de bal. Martínez Bartolomé rent richting de bal. Olsztyński verovert de bal door een tackle van achteren. Olsztyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - Fortuna IF 11:0

81e minuut.
Martínez Bartolomé geeft de bal voor. Klungelig pakt Aragno de bal. Aragno speelt de bal door. Fandel geeft de bal voor. Olsztyński krijgt zijn hoofd ertegen. Sønderhede kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Borlée is nu in balbezit. Borlée passt de bal zonder na te denken. Olsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsztyński draait met de bal, schiet en ... Sønderhede probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - Fortuna IF 12:0

84e minuut.
Rożewski geeft een hoge lob. Aydoğdu kopt de bal weg. Fandel met een sublieme pass. Olsztyński rent richting de bal. Olsztyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - Fortuna IF 13:0

87e minuut.
Torras speelt de bal door. Borlée bereikt de bal nog maar net als eerste. Borlée passt de bal in één keer door. Olsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsztyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Borlée geeft een lange en hoge pass. Torras is nu in balbezit. Fandel onderschept slim de pass. Fandel geeft de bal voor. Olsztyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Sønderhede probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elektromechatronicy 22%, Fortuna IF 78%.
Elektromechatronicy - Fortuna IF 13:0