Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Daalse 2005
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2853
Roosendaal 05 www.zion11.com
4-3-3 Tactiek yedidot2
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
37 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 40.4
solid Schieten solid
average Passen average
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Keller met een sublieme pass. Van Acker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweickert rent richting de bal. Schweickert schiet op doel. Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - www.zion11.com 1:0

12e minuut.
Posada verovert de bal door een tackle van achteren. Paoletto speelt de bal door. Van Acker rent richting de bal. Van Acker haalt uit met een fantastische trap. Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - www.zion11.com 2:0

15e minuut.
van der Meer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Haim verovert de bal door een tackle van achteren. Rainato maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rainato moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rainato schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

16e minuut.
Efhraym geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrusewicz met de inworp. Keller is nu in balbezit. Keller schiet op doel. Portuondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Schweickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweickert passt de bal met de wreef. Van Acker rent richting de bal. Van Acker haalt uit met een fantastische trap. Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, van der Meer zal de hoekschop nemen. Schweickert kopt de bal weg. Keller is nu in balbezit. Keller schiet op doel. Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - www.zion11.com 3:0

21e minuut.
Petrusewicz speelt de bal door. Keller rent richting de bal. Keller probeert naar een medespeler te passen. Schweickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweickert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Van Acker bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Acker passt de bal zonder na te denken. Keller is nu in balbezit. Schweickert is nu in balbezit. Schweickert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van Acker is nu in balbezit. Van Acker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Paoletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoletto geeft de bal voor. Schweickert is nu in balbezit. Klungelig pakt Van Acker de bal. Van Acker schiet op doel. Portuondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schweickert is nu in balbezit. Schweickert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - www.zion11.com 4:0

27e minuut.
Piech rent richting de bal. Petrusewicz onderschept slim de pass. Petrusewicz probeert naar een medespeler te passen. Schweickert is nu in balbezit. Schweickert haalt uit met een fantastische trap. Portuondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schweickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweickert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - www.zion11.com 5:0

32e minuut.
Van Acker rent richting de bal. Schweickert is nu in balbezit. Van Acker is nu in balbezit. Van Acker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - www.zion11.com 6:0

35e minuut.
Petrusewicz rent richting de bal. Petrusewicz speelt de bal door. Schweickert is nu in balbezit. Schweickert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - www.zion11.com 7:0

37e minuut.
van der Meer verovert de bal door een tackle van achteren. van der Meer passt de bal met de wreef. Ben Yousef probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schweickert rent richting de bal. Schweickert draait met de bal, schiet en ... Portuondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kakun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van der Meer probeert naar een medespeler te passen. Keller is nu in balbezit. Schweickert rent richting de bal. Schweickert haalt uit met een fantastische trap. Portuondo bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Portuondo niet meer kan verder spelen. Unger komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Doeltrap. Unger trapt de bal weg van het doel. Verstappen kopt de bal weg. Klungelig pakt Schweickert de bal. Schweickert schiet op doel. Unger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Keller rent richting de bal. Keller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - www.zion11.com 8:0

43e minuut.
Sagron geeft een hoge lob. Kakun is nu in balbezit. van der Meer rent richting de bal. Kakun onderschept slim de pass. Kakun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roosendaal 05 31%, www.zion11.com 69%.
Roosendaal 05 - www.zion11.com 8:0

46e minuut.
Nahari probeert de bal aan de voet te houden. Keller rent richting de bal. Keller probeert naar een medespeler te passen. Schweickert rent richting de bal. Schweickert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Keller rent richting de bal. Keller schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Van Acker is nu in balbezit. Van Acker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - www.zion11.com 9:0

54e minuut.
Schweickert is nu in balbezit. Van Acker bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Acker passt de bal zonder na te denken. Keller rent richting de bal. Keller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - www.zion11.com 10:0

57e minuut.
Keller rent richting de bal. Keller passt de bal met de wreef. Schweickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Acker is nu in balbezit. Van Acker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Keller rent richting de bal. Keller draait met de bal, schiet en ... Unger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - www.zion11.com 11:0

60e minuut.
Van Acker is nu in balbezit. Schweickert is nu in balbezit. Schweickert passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Keller de bal. Keller haalt uit met een fantastische trap. Unger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Piech kopt de bal weg. Ben Haim is nu in balbezit. Ben Haim passt de bal zonder na te denken. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Krmpotić speelt de bal door. Ben Haim is nu in balbezit. Romeijn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Romeijn krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Keller is nu in balbezit. Petrusewicz probeert naar een medespeler te passen. Schweickert rent richting de bal. Schweickert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - www.zion11.com 12:0

73e minuut.
Verstappen probeert de bal aan de voet te houden. Van Acker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweickert haalt uit met een fantastische trap. Unger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kakun probeert naar een medespeler te passen. Lentz rent richting de bal. Lentz geeft een hoge lob. Petrusewicz rent richting de bal. Petrusewicz draait met de bal, schiet en ... Unger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - www.zion11.com 13:0

81e minuut.
van der Meer rent richting de bal. van der Meer probeert naar een medespeler te passen. Schweickert rent richting de bal. Schweickert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - www.zion11.com 14:0

88e minuut.
Romeijn onderschept slim de pass. Romeijn geeft de bal voor. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller haalt uit met een fantastische trap. Unger probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Efhraym kopt de bal weg. Inworp. Paoletto met een snelle inworp. Schweickert is nu in balbezit. Schweickert schiet op doel. Unger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Keller is nu in balbezit. Keller schiet op doel. Unger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - www.zion11.com 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roosendaal 05 35%, www.zion11.com 65%.
Roosendaal 05 - www.zion11.com 15:0