Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blazersi Mrówkojad
attack Tactiek nowa taktyka
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 37.4
very good Schieten average
excellent Passen weak
solid Verdedigen good


5e minuut.
Tasi geeft een lange en hoge pass. Daar is Spitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fulczyk rent richting de bal. Spitz onderschept slim de pass. Spitz schiet op doel. Nuroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Tasi speelt de bal door. Borg is nu in balbezit. Borg passt de bal in één keer door. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Mits met een snelle inworp. Borg bereikt de bal nog maar net als eerste. Borg passt de bal met de wreef. Juzala rent richting de bal. Juzala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Mits de bal. Borg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mits probeert naar een medespeler te passen. Spitz is nu in balbezit. Spitz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Tasi rent richting de bal. Tasi geeft een hoge lob. Fulczyk kopt de bal weg. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nuroğlu trapt de bal weg van het doel. Topola kopt de bal weg. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Juzala geeft een lange en hoge pass. Goiano heeft problemen om de bal te vangen. Tasi verovert de bal door een tackle van achteren. Tasi geeft de bal voor. Juzala springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Mrówkojad 1:0

28e minuut.
Mits speelt de bal door. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala passt de bal in één keer door. Spitz is nu in balbezit. Spitz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mits onderschept slim de pass. Mits passt de bal in één keer door. Juzala is nu in balbezit. Juzala draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dourado de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mits zal de hoekschop nemen. Spitz springt en kopt de bal. Nuroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Borg met een sublieme pass. Mits bereikt de bal nog maar net als eerste. Mits met een sublieme pass. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Spitz is nu in balbezit. Borg rent richting de bal. Borg passt de bal in één keer door. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dourado kopt de bal weg. Tasi is nu in balbezit. Tasi met een sublieme pass. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Dourado geeft een lange en hoge pass. Topola probeert naar een medespeler te passen. Spitz heeft problemen om de bal te vangen. Spitz draait met de bal, schiet en ... Nuroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Mrówkojad 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazersi 25%, Mrówkojad 75%.
Blazersi - Mrówkojad 2:0

47e minuut.
Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala passt de bal in één keer door. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz schiet op doel. Nuroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Mrówkojad 3:0

51e minuut.
Chiriţă onderschept slim de pass. Chiriţă passt de bal zonder na te denken. Spitz is nu in balbezit. Spitz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Mrówkojad 4:0

53e minuut.
Spitz passt de bal zonder na te denken. Juzala rent richting de bal. Spitz rent richting de bal. Spitz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Mrówkojad 5:0

61e minuut.
Chiriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriţă met een sublieme pass. Borg speelt de bal door. Spitz is nu in balbezit. Spitz schiet op doel. Nuroğlu bokst de bal weg.

62e minuut.
Väits bereikt de bal nog maar net als eerste. Topola onderschept slim de pass. Topola probeert naar een medespeler te passen. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Mrówkojad 6:0

65e minuut.
Andryszak rent richting de bal. Topola verovert de bal door een tackle van achteren. Topola probeert naar een medespeler te passen. Spitz rent richting de bal. Spitz geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Mits met een sublieme pass. Tasi rent richting de bal. Tasi probeert naar een medespeler te passen. Juzala is nu in balbezit. Juzala haalt uit met een fantastische trap. Nuroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Mrówkojad 7:0

73e minuut.
Borg kopt de bal weg. Fulczyk heeft problemen om de bal te vangen. Spitz is nu in balbezit. Spitz draait met de bal, schiet en ... Nuroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Borg passt de bal met de wreef. Dourado bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala onderschept slim de pass. Juzala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Väits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizo is nu in balbezit. Rizo geeft de bal voor. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala schiet op doel. Nuroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Mrówkojad 8:0

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nuroğlu trapt de bal weg van het doel. Topola kopt de bal weg. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Topola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topola geeft een lange en hoge pass. Spitz rent richting de bal. Spitz haalt uit met een fantastische trap. Nuroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Mrówkojad 9:0

89e minuut.
Bouzas passt de bal met de wreef. Arroyo is nu in balbezit. Mits speelt de bal door. Borg rent richting de bal. Borg passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazersi 20%, Mrówkojad 80%.
Blazersi - Mrówkojad 9:0