Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starter Legion LKS Siekiera Piła
5*3*2 Tactiek siekiera v2
60% Balbezit 40%
34% Spel op eigen helft 66%
32 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 21.5
excellent Schieten poor
good Passen poor
excellent Verdedigen poor


2e minuut.
Manin onderschept slim de pass. Manin met een sublieme pass. Majchrzak met een sublieme pass. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - LKS Siekiera Piła 1:0

11e minuut.
Gagliano geeft de bal voor. Klungelig pakt Baraj de bal. Baraj passt de bal met de wreef. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ferreira kopt de bal weg. Brocador bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocador speelt de bal door. Babayev rent richting de bal. Babayev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Antoś onderschept slim de pass. Antoś geeft een hoge lob. Daar is Słoma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baraj is nu in balbezit. Baraj haalt uit met een fantastische trap. Kęcki bokst de bal weg. Baraj rent richting de bal. Baraj draait met de bal, schiet en ... Kęcki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - LKS Siekiera Piła 2:0

18e minuut.
Manin passt de bal met de wreef. Majchrzak speelt de bal door. Baraj rent richting de bal. Baraj draait met de bal, schiet en ... Kęcki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - LKS Siekiera Piła 3:0

22e minuut.
Majchrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majchrzak geeft de bal voor. Baraj is nu in balbezit. Baraj haalt uit met een fantastische trap. Kęcki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - LKS Siekiera Piła 4:0

26e minuut.
Emczyński rent richting de bal. Manin onderschept slim de pass. Manin geeft een hoge lob. Baraj maakt een snoekduik en kopt de bal. Kęcki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Yuesheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Manin verovert de bal door een tackle van achteren. Manin probeert naar een medespeler te passen. Baraj heeft problemen om de bal te vangen. Baraj draait met de bal, schiet en ... Kęcki bokst de bal weg. Hauck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauck geeft een lange en hoge pass. Ortíz kopt de bal weg. Bedryj rent richting de bal. Bedryj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Brocador geeft een hoge lob. Klungelig pakt Malinowski de bal. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - LKS Siekiera Piła 5:0

37e minuut.
Daar is Gagliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortíz is nu in balbezit. Gagliano maakt een afschuwelijke overtreding. Ortíz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yuesheng neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Daar is Burczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorzała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Profiş geeft een hoge lob. Brocador rent richting de bal. Brocador met een sublieme pass. Babayev is nu in balbezit. Babayev draait met de bal, schiet en ... Kęcki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - LKS Siekiera Piła 6:0

43e minuut.
Majchrzak met de inworp. Manin bereikt de bal nog maar net als eerste. Manin passt de bal in één keer door. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraj haalt uit met een fantastische trap. Kęcki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Ortíz kopt de bal weg. Klungelig pakt Emczyński de bal. Manin speelt de bal door. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starter Legion 32%, LKS Siekiera Piła 68%.
Starter Legion - LKS Siekiera Piła 6:0

47e minuut.
Babayev passt de bal zonder na te denken. Majchrzak rent richting de bal. Majchrzak passt de bal in één keer door. Baraj is nu in balbezit. Baraj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Klungelig pakt Babayev de bal. Hauck rent richting de bal. Hauck geeft een lange en hoge pass. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - LKS Siekiera Piła 7:0

58e minuut.
Emczyński passt de bal in één keer door. Ortíz rent richting de bal. Gagliano maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gagliano naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ortíz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ortíz kan niet meer verder spelen.

59e minuut.
Majchrzak geeft de bal voor. Klungelig pakt Hauck de bal. Baraj is nu in balbezit. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - LKS Siekiera Piła 8:0

60e minuut.
Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev onderschept slim de pass. Babayev geeft een hoge lob. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - LKS Siekiera Piła 9:0

66e minuut.
Manin passt de bal met de wreef. Majchrzak rent richting de bal. Majchrzak met een sublieme pass. Babayev is nu in balbezit. Babayev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - LKS Siekiera Piła 10:0

68e minuut.
Brocador bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocador geeft de bal voor. Słoma heeft problemen om de bal te vangen. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - LKS Siekiera Piła 11:0

72e minuut.
Majchrzak heeft problemen om de bal te vangen. Majchrzak geeft de bal voor. Klungelig pakt Babayev de bal. Majchrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majchrzak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - LKS Siekiera Piła 12:0

75e minuut.
Buitenspel voor Babayev. Goede buitenspelval van de verdediging. Żebryk komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Babayev rent richting de bal. Babayev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brocador de bal. Brocador geeft een hoge lob. Baraj maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Manin rent richting de bal. Manin passt de bal in één keer door. Babayev rent richting de bal. Babayev schiet op doel. Kęcki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - LKS Siekiera Piła 13:0

81e minuut.
Jonen komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Inworp. Dolny komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Manin passt de bal zonder na te denken. Żebryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebryk passt de bal in één keer door. Manin rent richting de bal. Manin geeft een lange en hoge pass. Kęcki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dolny rent richting de bal. Dolny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - LKS Siekiera Piła 14:0

88e minuut.
Żebryk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kebab komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starter Legion 36%, LKS Siekiera Piła 64%.
Starter Legion - LKS Siekiera Piła 14:0