Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radzinki Czochracze Bobra
NW Tactiek 2018
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 55.6
good Schieten excellent
adequate Passen very good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Kořen probeert naar een medespeler te passen. Imrik rent richting de bal. Imrik passt de bal met de wreef. Keçeciler is nu in balbezit. Keçeciler schiet op doel. Nieto bokst de bal weg.

3e minuut.
Alonso geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Imrik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keçeciler rent richting de bal. Keçeciler geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Alonso trapt de bal weg van het doel. Üçköy probeert de bal met de borst te controleren. Wolwowicz geeft een hoge lob. Roganović is nu in balbezit. Roganović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kořen kopt de bal weg. Roganović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stan. Stan krijgt een gele kaart. Roganović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Papakaliatis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roganović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Denijs geeft een lange en hoge pass. Neubeck probeert naar een medespeler te passen. Wolwowicz probeert naar een medespeler te passen. Keçeciler geeft een lange en hoge pass. Roganović krijgt zijn hoofd ertegen. Nieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Alexandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandre geeft een hoge lob. Bengoechea is nu in balbezit. Bengoechea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Roganović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alonso. Roganović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Papakaliatis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Imrik rent richting de bal. Imrik geeft een lange en hoge pass. Roganović rent richting de bal. Roganović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kořen rent richting de bal. Nieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kořen rent richting de bal. Kořen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - Czochracze Bobra 0:1

21e minuut.
Antonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonini geeft een hoge lob. Dzieciuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçköy verovert de bal door een tackle van achteren. Üçköy geeft de bal voor. Kivimaa bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Imperatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Imperatori passt de bal in één keer door. Üçköy geeft de bal voor. Zainudin rent richting de bal. Zainudin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Alexandre rent richting de bal. Papakaliatis verovert de bal door een tackle van achteren. Keçeciler probeert naar een medespeler te passen. Imrik rent richting de bal. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Papakaliatis probeert naar een medespeler te passen. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik passt de bal zonder na te denken. Roganović rent richting de bal. Roganović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Stan de bal. Roganović is nu in balbezit. Roganović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radzinki 59%, Czochracze Bobra 41%.
Radzinki - Czochracze Bobra 0:1

46e minuut.
Salvatierra komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kořen speelt de bal door. Roganović is nu in balbezit. Kořen is nu in balbezit. Kořen draait met de bal, schiet en ... Nieto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Inworp. Antonini met een snelle inworp. Imrik probeert naar een medespeler te passen. Roganović rent richting de bal. Roganović schiet op doel. Nieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Imperatori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stan met een sublieme pass. Üçköy geeft een hoge lob. Zainudin rent richting de bal. Zainudin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salvatierra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Bengoechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçköy rent richting de bal. Üçköy passt de bal in één keer door. Imperatori geeft een hoge lob. Bengoechea springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wolwowicz rent richting de bal. Wolwowicz geeft de bal voor. Alonso kopt de bal weg. Kořen kan de bal niet met de borst controleren. Kořen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Keçeciler passt de bal met de wreef. Imrik is nu in balbezit. Imrik probeert naar een medespeler te passen. Roganović is nu in balbezit. Roganović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Roiz komt het veld opgelopen. Râpanu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa geeft een hoge lob. Roganović kopt de bal weg. Imrik probeert de bal aan de voet te houden. Imrik haalt uit met een fantastische trap. Nieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Papakaliatis rent richting de bal. Bengoechea verovert de bal door een tackle van achteren. Bengoechea passt de bal zonder na te denken. Üçköy bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçköy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Imrik passt de bal met de wreef. Roiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roiz passt de bal met de wreef. Roganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Roganović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Neubeck passt de bal in één keer door. Wolwowicz probeert naar een medespeler te passen. Kořen is nu in balbezit. Kořen geeft een lange en hoge pass. Roganović kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Alexandre probeert naar een medespeler te passen. Zainudin speelt de bal door. Papakaliatis rent richting de bal. Üçköy verovert de bal door een tackle van achteren. Üçköy geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Salvatierra trapt de bal weg van het doel. Stan kopt de bal weg. Üçköy speelt de bal door. Klungelig pakt Imperatori de bal. Imperatori schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salvatierra bokst de bal weg.

87e minuut.
Üçköy passt de bal zonder na te denken. Râpanu rent richting de bal. Râpanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bengoechea de bal. Bengoechea draait met de bal, schiet en ... Salvatierra bokst de bal weg.

90e minuut.
Kořen rent richting de bal. Kořen geeft een lange en hoge pass. Roganović rent richting de bal. Roganović schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radzinki 54%, Czochracze Bobra 46%.
Radzinki - Czochracze Bobra 0:1