Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
calcio spettacolo Penta Fc
4-3-3 magic Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
35 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 28
adequate Schieten average
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen average


8e minuut.
Gianquinto speelt de bal door. Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellé is nu in balbezit. Lisbie is nu in balbezit. Lisbie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Collauto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogueira onderschept slim de pass. Antuofermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogueira onderschept slim de pass. Nogueira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gianquinto met een sublieme pass. Lisbie heeft problemen om de bal te vangen. Politi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie verovert de bal door een tackle van achteren. Lisbie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dehaene probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tabet geeft een lange en hoge pass. Gianquinto kopt de bal weg. Daar is Lisbie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisbie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Politi de bal. Patalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalan speelt de bal door. Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nogueira passt de bal in één keer door. Mikunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikunda passt de bal zonder na te denken. Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie haalt uit met een fantastische trap. Caperozzi bokst de bal weg.

37e minuut.
Dehaene geeft de bal voor. Gianquinto is nu in balbezit. Gianquinto passt de bal in één keer door. Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rassel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rassel geeft een lange en hoge pass. Daar is Politi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisbie is nu in balbezit. Lisbie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calcio spettacolo 20%, Penta Fc 80%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
calcio spettacolo - Penta Fc 0:0

48e minuut.
Patalan speelt de bal door. Mikunda met een sublieme pass. Gianquinto is nu in balbezit. Lisbie is nu in balbezit. Lisbie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mikunda kopt de bal weg. Klungelig pakt Petrucci de bal. Rassel is nu in balbezit. Rassel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - Penta Fc 1:0

65e minuut.
Lisbie passt de bal met de wreef. Mikunda is nu in balbezit. Mikunda passt de bal zonder na te denken. Rassel rent richting de bal. Rassel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - Penta Fc 2:0

67e minuut.
Piava bereikt de bal nog maar net als eerste. Piava passt de bal in één keer door. Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rassel schiet op doel. Antuofermo probeert de bal aan de voet te houden. Caperozzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Tabet met een sublieme pass. Rassel rent richting de bal. Rassel passt de bal met de wreef. Lisbie heeft problemen om de bal te vangen. Lisbie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caperozzi met een sublieme pass. Mikunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikunda passt de bal in één keer door. Lisbie heeft problemen om de bal te vangen. Lisbie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mikunda met een sublieme pass. Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikunda is nu in balbezit. Lisbie rent richting de bal. Lisbie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Patalan probeert naar een medespeler te passen. Mikunda rent richting de bal. Mikunda passt de bal zonder na te denken. Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie haalt uit met een fantastische trap. Caperozzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikunda met een snelle inworp. Klungelig pakt Patalan de bal. Patalan geeft een hoge lob. Lisbie maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - Penta Fc 3:0

85e minuut.
Rassel kopt de bal weg. Klungelig pakt Lisbie de bal. Gianquinto is nu in balbezit. Gianquinto haalt uit met een fantastische trap. Antuofermo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - Penta Fc 4:0

86e minuut.
Tamacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamacas passt de bal zonder na te denken. Tedoldi probeert de bal met de borst te controleren. Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rassel draait met de bal, schiet en ... Caperozzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calcio spettacolo 15%, Penta Fc 85%.
calcio spettacolo - Penta Fc 4:0