Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irreal Madrid F.C Legendários Football
Ricks Tactiek Lucas 352
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 43.4
formidable Schieten adequate
good Passen good
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler passt de bal zonder na te denken. Crespo is nu in balbezit. Crespo schiet op doel. Mansur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hejduk speelt de bal door. Risadinha rent richting de bal. Risadinha geeft een lange en hoge pass. Semler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Semler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Legendários Football 1:0

14e minuut.
Tuấn Kiệt heeft problemen om de bal te vangen. Crespo is nu in balbezit. Tuấn Kiệt bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Šnajberk kopt de bal weg. Solner probeert de bal aan de voet te houden. Tuấn Kiệt bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Kiệt passt de bal met de wreef. Clough geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Campbell rent richting de bal. Campbell geeft een lange en hoge pass. Crespo is nu in balbezit. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Mansur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Legendários Football 2:0

26e minuut.
Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell geeft een hoge lob. Crespo rent richting de bal. Crespo draait met de bal, schiet en ... Mansur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Solner is nu in balbezit. Solner passt de bal in één keer door. Campbell probeert naar een medespeler te passen. Semler rent richting de bal. Semler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Campbell onderschept slim de pass. Campbell passt de bal met de wreef. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Legendários Football 3:0

34e minuut.
Abbazia met een sublieme pass. Klungelig pakt Campbell de bal. Campbell met een sublieme pass. Abbazia bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbazia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Crespo rent richting de bal. Crespo geeft een hoge lob. Daar is Risadinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semler is nu in balbezit. Semler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Legendários Football 4:0

44e minuut.
Semler heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuấn Kiệt. Semler raakt geblesseerd tijdens het duel. Solner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Tuấn Kiệt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mansur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irreal Madrid F.C 47%, Legendários Football 53%.
Irreal Madrid F.C - Legendários Football 4:0

48e minuut.
Kabouris is nu in balbezit. Kabouris geeft een hoge lob. Risadinha heeft problemen om de bal te vangen. Crespo rent richting de bal. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Solner kopt de bal weg. Crespo rent richting de bal. Rzeźniczek probeert naar een medespeler te passen. Abbazia geeft een hoge lob. Crespo rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Campbell neemt de hoekschop. Semler maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Campbell rent richting de bal. Campbell probeert naar een medespeler te passen. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Legendários Football 5:0

55e minuut.
Kabouris is nu in balbezit. Kabouris probeert naar een medespeler te passen. Crespo is nu in balbezit. Crespo schiet op doel. Mansur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Legendários Football 6:0

59e minuut.
Šnajberk passt de bal in één keer door. Leão bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Leão neemt de hoekschop. Šnajberk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kajiyama kopt de bal weg. Šnajberk rent richting de bal. Solner begaat een overtreding. Solner krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Semler rent richting de bal. Semler passt de bal met de wreef. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Mansur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Legendários Football 7:0

71e minuut.
Hejduk rent richting de bal. Šnajberk onderschept slim de pass. Kajiyama verovert de bal door een tackle van achteren. Diele rent richting de bal. Valença onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barcelos komt het veld opgelopen. Freire komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Risadinha geeft een hoge lob. Daar is Freire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbazia probeert naar een medespeler te passen. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler draait met de bal, schiet en ... Mansur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Barcelos verovert de bal door een tackle van achteren. Barcelos passt de bal in één keer door. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan schiet op doel. Buehler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Legendários Football 7:1

78e minuut.
Inworp. Stange komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Abbazia met de inworp. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris geeft een hoge lob. Crespo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Legendários Football 8:1

88e minuut.
Crespo is nu in balbezit. Crespo passt de bal zonder na te denken. Semler rent richting de bal. Semler draait met de bal, schiet en ... Risadinha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mansur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irreal Madrid F.C 41%, Legendários Football 59%.
Irreal Madrid F.C - Legendários Football 8:1