Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 18:26
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: 19 Mayıs
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8104
OLAP_C LAST EAGLE FC
tt4b Tactiek YENİDE YENİ
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
20 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
49.2 gemiddelde waardering 40.5
excellent Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen adequate


12e minuut.
Mahşer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Inworp. Günsuyu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kelköse probeert naar een medespeler te passen. Yandımoğlu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Peiti met een sublieme pass. Soyan probeert de bal met de borst te controleren. Soyan schiet op doel. Balco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Birten rent richting de bal. Birten geeft de bal voor. Sevgin kopt de bal weg. Altaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Balparmak rent richting de bal. Balparmak geeft een lange en hoge pass. Soyan rent richting de bal. Soyan draait met de bal, schiet en ... Balco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Altaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sevgin zal de hoekschop nemen. Soyan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Soyan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ötkün maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Balparmak geeft een hoge lob. Soyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Daar is Mahşer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahşer geeft de bal voor. Arabacı controleert de bal met de borst. Soyan is nu in balbezit. Soyan haalt uit met een fantastische trap. Balco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin passt de bal zonder na te denken. Altaner heeft problemen om de bal te vangen. Balparmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balparmak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tekdüzen kopt de bal weg. Birten rent richting de bal. Birten geeft de bal voor. Soyan is nu in balbezit. Soyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Altaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Truu passt de bal in één keer door. Balparmak is nu in balbezit. Yandımoğlu begaat een overtreding. Yandımoğlu krijgt een gele kaart. Balparmak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Atabeyoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Altaner kopt de bal weg. Soyan is nu in balbezit. Soyan draait met de bal, schiet en ... Balco bokst de bal weg.

45e minuut.
Günsuyu rent richting de bal. Günsuyu geeft de bal voor. Daar is Arabacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - LAST EAGLE FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLAP_C 45%, LAST EAGLE FC 55%.
OLAP_C - LAST EAGLE FC 1:0

47e minuut.
Yandımoğlu is nu in balbezit. Yandımoğlu passt de bal zonder na te denken. Truu speelt de bal door. Öztel rent richting de bal. Öztel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Ötkün geeft een lange en hoge pass. Kelköse heeft problemen om de bal te vangen. Atabeyoğlu rent richting de bal. Şahinel verovert de bal door een tackle van achteren. Şahinel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Yandımoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Balparmak speelt de bal door. Soyan rent richting de bal. Soyan schiet op doel. Balco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - LAST EAGLE FC 2:0

56e minuut.
Mahşer geeft de bal voor. Şahinel met een sublieme pass. Yandımoğlu speelt de bal door. Truu is nu in balbezit. Truu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Peiti trapt de bal weg van het doel. Altaner is nu in balbezit. Altaner probeert naar een medespeler te passen. Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - LAST EAGLE FC 3:0

59e minuut.
Klungelig pakt Yandımoğlu de bal. Balparmak geeft de bal voor. Soyan is nu in balbezit. Soyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - LAST EAGLE FC 4:0

61e minuut.
Daar is Öztel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelköse geeft een hoge lob. Soyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyan schiet op doel. Balco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - LAST EAGLE FC 5:0

74e minuut.
Mahşer geeft een lange en hoge pass. Soyan rent richting de bal. Soyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Altaner de bal. Altaner schiet op doel. Balco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Birten geeft de bal voor. Ötkün heeft problemen om de bal te vangen. Soyan rent richting de bal. Soyan schiet op doel. Balco probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - LAST EAGLE FC 6:0

89e minuut.
Vraciu geeft een lange en hoge pass. Kelköse heeft problemen om de bal te vangen. Öztel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - LAST EAGLE FC 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLAP_C 48%, LAST EAGLE FC 52%.
OLAP_C - LAST EAGLE FC 6:1