Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 13:28
  • Bekerwedstrijd: Play Off
  • Stadion: WLM FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2806
WLM FC Twisted Bears
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 21
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
bin Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. Roslan is nu in balbezit. Roslan speelt de bal door. Kadis rent richting de bal. Kadis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. bin Salim probeert naar een medespeler te passen. Daar is Musa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
bin Azizo is nu in balbezit. bin Azizo geeft de bal voor. Roslan rent richting de bal. Kadis rent richting de bal. Kadis draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WLM FC 68%, Twisted Bears 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WLM FC - Twisted Bears 0:0

49e minuut.
Roslan rent richting de bal. Roslan passt de bal met de wreef. Kadis rent richting de bal. Kadis draait met de bal, schiet en ... Abdilah Bakir probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
bin Suparman is nu in balbezit. Roslan rent richting de bal. Roslan speelt de bal door. Kadis rent richting de bal. Kadis haalt uit met een fantastische trap. bin Jaffar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. bin Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadis onderschept slim de pass. Kadis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WLM FC - Twisted Bears 0:1

67e minuut.
bin Jahar met een sublieme pass. Nasiruddin rent richting de bal. bin Jahar verovert de bal door een tackle van achteren. bin Askolani onderschept slim de pass. bin Askolani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
bin Nik heeft problemen om de bal te vangen. bin Nik geeft een hoge lob. bin Azizo heeft problemen om de bal te vangen. Kadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
bin Razuwan geeft de bal voor. Musa rent richting de bal. Musa geeft de bal voor. Nasiruddin rent richting de bal. Nasiruddin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WLM FC - Twisted Bears 1:1

83e minuut.
bin Salim geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Md Noh met een snelle inworp. Roslan heeft problemen om de bal te vangen. Roslan geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
WLM FC - Twisted Bears 1:2

88e minuut.
bin Tatim bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. bin Razuwan met de inworp. Roslan rent richting de bal. Roslan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WLM FC 52%, Twisted Bears 48%.
WLM FC - Twisted Bears 1:2