Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
www Arsenal-Toro
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Karabuta geeft de bal voor. Sychov is nu in balbezit. Sokolovsky legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sokolovsky krijgt een gele kaart. Sychov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karabuta neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Polunin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sychov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Babkin rent richting de bal. Babkin schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Markman niet meer kan verder spelen. Bandura komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Barannikov is nu in balbezit. Barannikov passt de bal in één keer door. Kirilyuk rent richting de bal. Krasovskiy onderschept slim de pass. Krasovskiy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www 55%, Arsenal-Toro 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
www - Arsenal-Toro 0:0

47e minuut.
Kosyrin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tatarintsev de bal. Tatarintsev passt de bal met de wreef. Krasovskiy rent richting de bal. Krasovskiy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Kosyrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosyrin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lavrinenko de bal. Krasovskiy rent richting de bal. Krasovskiy schiet op doel. Paal!

55e minuut.
Kosyrin is nu in balbezit. Kosyrin geeft de bal voor. Krasovskiy rent richting de bal. Krasovskiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www - Arsenal-Toro 1:0

78e minuut.
Kirillov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tatarintsev rent richting de bal. Tatarintsev geeft een lange en hoge pass. Tsepkalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsepkalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bandura met een harde bal richting middenveld. Barannikov is nu in balbezit. Barannikov passt de bal zonder na te denken. Krasovskiy rent richting de bal. Krasovskiy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Trefelovski probeert naar een medespeler te passen. Kosyrin rent richting de bal. Kosyrin probeert naar een medespeler te passen. Kirillov rent richting de bal. Kirillov met een sublieme pass. Bandura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www 36%, Arsenal-Toro 64%.
www - Arsenal-Toro 1:0