Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BalkaniK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1909
CF RomerOne A Team
442 Tactiek My
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 22.8
excellent Schieten average
solid Passen weak
good Verdedigen weak


3e minuut.
Krushkov met een sublieme pass. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Farah bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan verovert de bal door een tackle van achteren. Morgan schiet op doel. Cazacu bokst de bal weg.

12e minuut.
Morgan onderschept slim de pass. Krushkov is nu in balbezit. Krushkov geeft de bal voor. Madziar is nu in balbezit. Madziar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - A Team 1:0

16e minuut.
Bede probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ogierman de bal. Ogierman met een sublieme pass. Morgan is nu in balbezit. Morgan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu onderschept slim de pass. Mateescu met een sublieme pass. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Daar is Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Li passt de bal met de wreef. Krushkov probeert naar een medespeler te passen. Madziar is nu in balbezit. Madziar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morgan is nu in balbezit. Morgan draait met de bal, schiet en ... Cazacu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - A Team 2:0

31e minuut.
Grozăvescu is nu in balbezit. Stier verovert de bal door een tackle van achteren. Stier geeft de bal voor. Madziar is nu in balbezit. Madziar schiet op doel. Paal!

33e minuut.
Zamfirescu is nu in balbezit. Bedoya verovert de bal door een tackle van achteren. Bedoya met een sublieme pass. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - A Team 3:0

34e minuut.
Ogierman met een sublieme pass. Mateescu rent richting de bal. Mateescu geeft de bal voor. Madziar rent richting de bal. Madziar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Li geeft een lange en hoge pass. Truie kopt de bal weg. Madziar heeft problemen om de bal te vangen. Madziar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cazacu bokst de bal weg.

37e minuut.
Mateescu kopt de bal weg. Bedoya is nu in balbezit. Bedoya passt de bal in één keer door. Li rent richting de bal. Li geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bedoya rent richting de bal. Farah onderschept slim de pass. Palshikar speelt de bal door. Madziar rent richting de bal. Madziar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - A Team 4:0

44e minuut.
Madziar passt de bal zonder na te denken. Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Li speelt de bal door. Morgan rent richting de bal. Morgan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF RomerOne 39%, A Team 61%.
CF RomerOne - A Team 4:0

47e minuut.
Palshikar rent richting de bal. Morgan verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Morgan de bal. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Krushkov geeft een hoge lob. Cazacu bokst de bal weg.

48e minuut.
Bedoya is nu in balbezit. Bedoya passt de bal in één keer door. Morgan is nu in balbezit. Morgan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - A Team 5:0

49e minuut.
Zamfirescu is nu in balbezit. Morgan verovert de bal door een tackle van achteren. Morgan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Madziar de bal. Madziar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - A Team 6:0

53e minuut.
Farah bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan onderschept slim de pass. Morgan probeert naar een medespeler te passen. Madziar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madziar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mateescu kopt de bal weg. Li is nu in balbezit. Li geeft de bal voor. Morgan rent richting de bal. Morgan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Zamfirescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Stier de bal. Stier verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mătrăgună geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Bedoya probeert naar een medespeler te passen. Krushkov is nu in balbezit. Krushkov speelt de bal door. Bedoya is nu in balbezit. Bedoya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - A Team 7:0

64e minuut.
Madziar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madziar passt de bal in één keer door. Li rent richting de bal. Li passt de bal met de wreef. Bedoya geeft een hoge lob. Cazacu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Farah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krushkov geeft een hoge lob. Palshikar probeert de bal aan de voet te houden. Madziar rent richting de bal. Madziar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Băşulescu de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cazacu niet meer kan verder spelen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Li zal de hoekschop nemen. Morgan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - A Team 8:0

70e minuut.
Farah is nu in balbezit. Bedoya verovert de bal door een tackle van achteren. Bedoya passt de bal zonder na te denken. Madziar is nu in balbezit. Madziar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - A Team 9:0

72e minuut.
Petrecca geeft de bal voor. Zamfirescu probeert de bal met de borst te controleren. Bedoya probeert naar een medespeler te passen. Morgan rent richting de bal. Morgan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - A Team 10:0

73e minuut.
Truie geeft de bal voor. Ogierman geeft een lange en hoge pass. Palshikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan onderschept slim de pass. Morgan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Farah rent richting de bal. Morgan onderschept slim de pass. Morgan geeft een lange en hoge pass. Madziar is nu in balbezit. Madziar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - A Team 11:0

80e minuut.
Palshikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Palshikar met een sublieme pass. Farah heeft problemen om de bal te vangen. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Madziar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madziar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - A Team 12:0

81e minuut.
Măldărăşanu rent richting de bal. Măldărăşanu passt de bal met de wreef. Bedoya speelt de bal door. Klungelig pakt Morgan de bal. Morgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - A Team 13:0

84e minuut.
Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan geeft een hoge lob. Li geeft de bal voor. Madziar is nu in balbezit. Madziar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - A Team 14:0

87e minuut.
Bedoya is nu in balbezit. Bedoya geeft de bal voor. Daar is Băşulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madziar rent richting de bal. Madziar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - A Team 15:0

89e minuut.
Mergiu is nu in balbezit. Li verovert de bal door een tackle van achteren. Li probeert naar een medespeler te passen. Madziar is nu in balbezit. Madziar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF RomerOne - A Team 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF RomerOne 21%, A Team 79%.
CF RomerOne - A Team 16:0