Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Blue Vodka Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11106
Blue Vodka Long Riders
1 433 attack Tactiek Caesar
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 33.1
formidable Schieten average
adequate Passen weak
good Verdedigen average


5e minuut.
Neusiedl passt de bal met de wreef. Döbrögi rent richting de bal. Döbrögi speelt de bal door. Ölscheich rent richting de bal. Ölscheich schiet op doel. Kuszniak bokst de bal weg.

10e minuut.
Hamar geeft de bal voor. Piechna rent richting de bal. Piechna speelt de bal door. Ölscheich is nu in balbezit. Ölscheich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Long Riders 1:0

16e minuut.
Nõukas onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Döbrögi neemt de hoekschop. Kirchtag is nu in balbezit. Kirchtag schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Nõukas rent richting de bal. Ölscheich bereikt de bal nog maar net als eerste. Overton onderschept slim de pass. Wesely is nu in balbezit. Wesely draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Long Riders 2:0

28e minuut.
Daar is Wesely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Overton is nu in balbezit. Wesely onderschept slim de pass. Wesely schiet op doel. Kuszniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jurczyga rent richting de bal. Jurczyga met een sublieme pass. Zhotev is nu in balbezit. Zhotev draait met de bal, schiet en ... Landgraf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Long Riders 2:1

41e minuut.
Hamar geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Landgraf trapt de bal weg. Döbrögi rent richting de bal. Döbrögi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Vodka 31%, Long Riders 69%.
Blue Vodka - Long Riders 2:1

49e minuut.
Unmensch geeft de bal voor. Wesely is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomkovics. Tomkovics krijgt een gele kaart. Wesely raakt geblesseerd tijdens het duel. Steindl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wesely kopt de bal weg. Ölscheich rent richting de bal. Ölscheich haalt uit met een fantastische trap. Kuszniak bokst de bal weg. Wesely is nu in balbezit. Wesely draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Long Riders 3:1

51e minuut.
Döbrögi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęsny onderschept slim de pass. Szczęsny probeert naar een medespeler te passen. Zhotev rent richting de bal. Zhotev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Okorski kopt de bal weg. Neusiedl probeert naar een medespeler te passen. Kirchtag rent richting de bal. Kirchtag geeft de bal voor. Wesely springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kirchtag bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski rent richting de bal. Kirchtag maakt een afschuwelijke overtreding. Okorski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Okorski kan niet meer verder spelen. Szlezák komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Döbrögi geeft een hoge lob. Daar is Szlezák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirchtag bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchtag schiet op doel. Kuszniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Long Riders 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Vodka 40%, Long Riders 60%.
Blue Vodka - Long Riders 4:1