Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 21:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Train in Vain Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1698
Train in Vain MA Cest Caesar
433 Tactiek some_new_3
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
19.3 gemiddelde waardering 41.5
poor Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Miemiec onderschept slim de pass. Miemiec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wołyniec de bal. Wołyniec haalt uit met een fantastische trap. Bradford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - MA Cest Caesar 0:1

6e minuut.
Collinelli is nu in balbezit. Wołyniec onderschept slim de pass. Chocimierski is nu in balbezit. Chocimierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - MA Cest Caesar 0:2

12e minuut.
Gołyga geeft een hoge lob. Daar is Collinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec haalt uit met een fantastische trap. Bradford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - MA Cest Caesar 0:3

16e minuut.
Collinelli met een sublieme pass. van Gobbel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gobbel draait met de bal, schiet en ... Gołyga probeert de bal aan de voet te houden. Zagórny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ashwin neemt de hoekschop. van Gobbel springt en kopt de bal. Zagórny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - MA Cest Caesar 1:3

20e minuut.
Edmonds is nu in balbezit. Serrano is nu in balbezit. Serrano passt de bal zonder na te denken. Chocimierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chocimierski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - MA Cest Caesar 1:4

23e minuut.
Mitka is nu in balbezit. Mitka geeft de bal voor. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec draait met de bal, schiet en ... Bradford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - MA Cest Caesar 1:5

31e minuut.
Seijas onderschept slim de pass. Seijas geeft de bal voor. Kuldanashvili heeft problemen om de bal te vangen. Chocimierski rent richting de bal. Chocimierski haalt uit met een fantastische trap. Bradford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Seijas verovert de bal door een tackle van achteren. Seijas geeft de bal voor. Cork probeert naar een medespeler te passen. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Chocimierski geeft de bal voor. Bradford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - MA Cest Caesar 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Train in Vain 71%, MA Cest Caesar 29%.
Train in Vain - MA Cest Caesar 1:6

48e minuut.
Seijas rent richting de bal. Seijas met een sublieme pass. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec draait met de bal, schiet en ... Đogić probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitka speelt de bal door. Ashwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec onderschept slim de pass. Wołyniec geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - MA Cest Caesar 1:7

53e minuut.
Đogić geeft de bal voor. Inworp. Seijas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitka geeft een lange en hoge pass. Serrano kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Wołyniec rent richting de bal. Đogić is nu in balbezit. Wołyniec onderschept slim de pass. Wołyniec draait met de bal, schiet en ... Bradford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - MA Cest Caesar 1:8

57e minuut.
Kuldanashvili geeft een hoge lob. Inworp. Serrano met een snelle inworp. Mitka rent richting de bal. Mitka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Seijas speelt de bal door. Mitka is nu in balbezit. Mitka passt de bal in één keer door. Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Collinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Collinelli geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fronczewski de bal onder controle te krijgen. Masters is nu in balbezit. Masters haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Calandrello probeert naar een medespeler te passen. Serrano geeft een lange en hoge pass. Collinelli is nu in balbezit. Wołyniec verovert de bal door een tackle van achteren. Wołyniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - MA Cest Caesar 1:9

75e minuut.
Klungelig pakt Seijas de bal. Đogić is nu in balbezit. Đogić geeft een hoge lob. Cork bereikt de bal nog maar net als eerste. Cork schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Seijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Seijas passt de bal zonder na te denken. Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mitka heeft problemen om de bal te vangen. Mitka met een sublieme pass. Seijas rent richting de bal. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Serrano met een sublieme pass. Chocimierski is nu in balbezit. Mitka is nu in balbezit. Mitka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - MA Cest Caesar 1:10

87e minuut.
Seijas geeft een hoge lob. Serrano rent richting de bal. Serrano geeft een lange en hoge pass. Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec haalt uit met een fantastische trap. Bradford bokst de bal weg.

88e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano passt de bal in één keer door. Cork probeert naar een medespeler te passen. Chocimierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chocimierski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Cork probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Serrano de bal. Serrano passt de bal in één keer door. Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
van Gobbel kopt de bal weg. Kuldanashvili rent richting de bal. Chocimierski verovert de bal door een tackle van achteren. Chocimierski schiet op doel. Bradford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - MA Cest Caesar 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Train in Vain 72%, MA Cest Caesar 28%.
Train in Vain - MA Cest Caesar 1:11