Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BB-BOY Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5297
BB-BOY FC Nüguns
pakki Tactiek Att2
58% Balbezit 42%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 45.4
solid Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Nyc probeert naar een medespeler te passen. Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić passt de bal in één keer door. Vasini is nu in balbezit. Vasini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pajuoja onderschept slim de pass. Pajuoja speelt de bal door. Daar is Nyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyc geeft een hoge lob. Vasini maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nyc met een snelle inworp. Sönmezateş geeft de bal voor. Horna bereikt de bal nog maar net als eerste. Horna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pajula onderschept slim de pass. Pajula probeert de bal met de borst te controleren. Pajula met een sublieme pass. Harjulainen is nu in balbezit. Harjulainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Seppälä geeft een hoge lob. Nyc rent richting de bal. Nyc met een sublieme pass. Klungelig pakt Vujanić de bal. Vujanić draait met de bal, schiet en ... Leppäkangas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - FC Nüguns 0:1

20e minuut.
Horna probeert naar een medespeler te passen. Seppälä speelt de bal door. Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasini rent richting de bal. Vasini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Berbecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sönmezateş met een sublieme pass. Vujanić is nu in balbezit. Vujanić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tyyskä rent richting de bal. Tyyskä speelt de bal door. Vihantavaara rent richting de bal. Vihantavaara geeft een hoge lob. Daar is Smeds, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Harjulainen is nu in balbezit. Harjulainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BB-BOY - FC Nüguns 1:1

45e minuut.
Leimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Horna verovert de bal door een tackle van achteren. Vihantavaara begaat een overtreding. Vihantavaara krijgt een gele kaart. Horna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kallunki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BB-BOY 59%, FC Nüguns 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BB-BOY - FC Nüguns 1:1

47e minuut.
Tyyskä is nu in balbezit. Tyyskä passt de bal met de wreef. Pajula met een sublieme pass. Kallunki rent richting de bal. Kallunki schiet op doel. Isokallio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Isokallio met een sublieme pass. Tyyskä rent richting de bal. Met opzet legt Horna zijn tegenspeler op de grond. Horna krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Carciofali rent richting de bal. Vihantavaara onderschept slim de pass. Vihantavaara probeert naar een medespeler te passen. Harjulainen is nu in balbezit. Harjulainen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Leimu geeft een hoge lob. Harjulainen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vainiopää neemt vlug de vrije trap. Vujanić controleert de bal met de borst. Vujanić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Kari met de inworp. Vihantavaara is nu in balbezit. Vihantavaara geeft een lange en hoge pass. Pajula geeft een lange en hoge pass. Daar is Matsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kari passt de bal met de wreef. Harjulainen rent richting de bal. Vainiopää begaat een overtreding. Vainiopää krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Harjulainen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tyyskä zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pajula heeft problemen om de bal te vangen. Pajula geeft de bal voor. Harjulainen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - FC Nüguns 2:1

78e minuut.
Vujanić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sönmezateş is nu in balbezit. Sönmezateş passt de bal zonder na te denken. Vujanić rent richting de bal. Vujanić schiet op doel. Leppäkangas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Pajula is nu in balbezit. Pajula passt de bal met de wreef. Kallunki rent richting de bal. Vihantavaara rent richting de bal. Vihantavaara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Leimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carciofali onderschept slim de pass. Carciofali passt de bal zonder na te denken. Vujanić is nu in balbezit. Vujanić schiet op doel. Leppäkangas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BB-BOY - FC Nüguns 2:2

90e minuut.
Daar is Kari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voutilainen begaat een overtreding. Kari raakt geblesseerd tijdens het duel. Tyyskä zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kallunki maakt een snoekduik en kopt de bal. Isokallio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - FC Nüguns 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BB-BOY 52%, FC Nüguns 48%.
BB-BOY - FC Nüguns 3:2