Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BLUESTARS Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3788
BLUESTARS FC Csobotfalva
4222 Tactiek HcCsikszereda
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 65.9
average Schieten outstanding
adequate Passen excellent
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Kostecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Ledezma de bal. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial draait met de bal, schiet en ... Carello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - FC Csobotfalva 0:1

7e minuut.
Pichlmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Fish onderschept slim de pass. Fish met een sublieme pass. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Meir de bal. Meir speelt de bal door. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial schiet op doel. Carello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - FC Csobotfalva 0:2

12e minuut.
Nicolae is nu in balbezit. Nicolae met een sublieme pass. Serafini met een sublieme pass. Osial heeft problemen om de bal te vangen. Osial schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Serafini speelt de bal door. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial onderschept slim de pass. Osial schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - FC Csobotfalva 0:3

17e minuut.
Gorie rent richting de bal. Boada onderschept slim de pass. Nicolae legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nicolae krijgt een gele kaart. Boada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ungureanu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Meir speelt de bal door. Osial is nu in balbezit. Osial haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - FC Csobotfalva 0:4

22e minuut.
Lampart is nu in balbezit. Lampart geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Răcaru de bal onder controle te krijgen. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Milin speelt de bal door. Turbatu rent richting de bal. Osial onderschept slim de pass. Osial schiet op doel. Carello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - FC Csobotfalva 0:5

26e minuut.
Fish passt de bal in één keer door. Serafini geeft een lange en hoge pass. Ledezma kopt de bal weg. Osial is nu in balbezit. Osial draait met de bal, schiet en ... Carello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Serafini rent richting de bal. Serafini geeft de bal voor. Ledezma kopt de bal weg. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Carello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Daar is Turbatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osial verovert de bal door een tackle van achteren. Osial passt de bal met de wreef. Kostecki rent richting de bal. Kostecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Meir verovert de bal door een tackle van achteren. Meir speelt de bal door. Kostecki rent richting de bal. Kostecki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sava de bal onder controle te krijgen. Carello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Fish bereikt de bal nog maar net als eerste. Fish passt de bal met de wreef. Meir speelt de bal door. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial schiet op doel. Carello bokst de bal weg.

33e minuut.
Peier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki onderschept slim de pass. Kostecki speelt de bal door. Ledezma rent richting de bal. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carello met een sublieme pass. Angélico kopt de bal weg. Klungelig pakt Turbatu de bal. Osial is nu in balbezit. Osial schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Klungelig pakt Meir de bal. Meir passt de bal met de wreef. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Carello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - FC Csobotfalva 0:6

38e minuut.
Osial onderschept slim de pass. Osial passt de bal met de wreef. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki haalt uit met een fantastische trap. Carello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - FC Csobotfalva 0:7

39e minuut.
Boada heeft problemen om de bal te vangen. Ledezma verovert de bal door een tackle van achteren. Pichlmaier rent richting de bal. Ledezma onderschept slim de pass. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Fish probeert naar een medespeler te passen. Sava rent richting de bal. Osial onderschept slim de pass. Osial draait met de bal, schiet en ... Carello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - FC Csobotfalva 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLUESTARS 75%, FC Csobotfalva 25%.
BLUESTARS - FC Csobotfalva 0:8

46e minuut.
Kostecki passt de bal met de wreef. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma onderschept slim de pass. Ledezma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Osial probeert naar een medespeler te passen. Kostecki rent richting de bal. Kostecki passt de bal met de wreef. Ledezma rent richting de bal. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Meir kopt de bal weg. Ledezma rent richting de bal. Ledezma geeft een lange en hoge pass. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pichlmaier heeft problemen om de bal te vangen. Serafini bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafini passt de bal met de wreef. Osial rent richting de bal. Osial haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - FC Csobotfalva 0:9

50e minuut.
Lampart speelt de bal door. Osial is nu in balbezit. Osial passt de bal in één keer door. Kostecki rent richting de bal. Kostecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Lampart geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nicolae de bal. Fish is nu in balbezit. Fish geeft een lange en hoge pass. Osial kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Meir speelt de bal door. Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki passt de bal met de wreef. Ledezma rent richting de bal. Ledezma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - FC Csobotfalva 0:10

56e minuut.
Lampart passt de bal zonder na te denken. Osial rent richting de bal. Osial passt de bal met de wreef. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - FC Csobotfalva 0:11

65e minuut.
Osial verovert de bal door een tackle van achteren. Osial met een sublieme pass. Ledezma rent richting de bal. Ledezma schiet op doel. Carello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - FC Csobotfalva 0:12

73e minuut.
Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart begaat een overtreding. Kostecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fish met een snel genomen vrije trap. Ledezma springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ledezma controleert de bal met de borst. Lampart is nu in balbezit. Ledezma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - FC Csobotfalva 0:13

75e minuut.
Lampart verovert de bal door een tackle van achteren. Lampart geeft een hoge lob. Inworp. Meir met de inworp. Fish geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki passt de bal met de wreef. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Carello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - FC Csobotfalva 0:14

77e minuut.
Serafini is nu in balbezit. Serafini passt de bal in één keer door. Kostecki rent richting de bal. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Serafini bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafini probeert naar een medespeler te passen. Osial rent richting de bal. Osial draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - FC Csobotfalva 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLUESTARS 75%, FC Csobotfalva 25%.
BLUESTARS - FC Csobotfalva 0:15