Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Loser Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5769
Xankəndi PFK Riverglen Plate
Standart taktika Tactiek two
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 30
very good Schieten weak
adequate Passen weak
good Verdedigen weak


1e minuut.
Baburov speelt de bal door. Paşazadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşazadə passt de bal met de wreef. Əmirquliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirquliyev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Rüstəmli met een sublieme pass. Klungelig pakt Zülfüqarlı de bal. Zülfüqarlı speelt de bal door. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abutalıbov rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baburov met een snelle inworp. Rüstəmli probeert naar een medespeler te passen. Əmirquliyev rent richting de bal. Əmirquliyev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rüstəmli geeft een lange en hoge pass. Burke speelt de bal door. Paşazadə kopt de bal weg. Zülfüqarlı is nu in balbezit. Zülfüqarlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Paşazadə geeft een hoge lob. Klungelig pakt Əmirquliyev de bal. Əmirquliyev met een sublieme pass. Klungelig pakt Abutalıbov de bal. Abutalıbov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburov onderschept slim de pass. Baburov geeft een lange en hoge pass. Əmirquliyev maakt een snoekduik en kopt de bal. Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xankəndi PFK - Riverglen Plate 1:0

26e minuut.
Bogomilov speelt de bal door. Armstrong rent richting de bal. Paşazadə tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paşazadə krijgt een gele kaart. Paşazadə kopt de bal weg. Trapp is nu in balbezit. Rüstəmli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rüstəmli krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Ponting is nu in balbezit. Baburov onderschept slim de pass. Baburov probeert naar een medespeler te passen. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap. Burke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xankəndi PFK - Riverglen Plate 2:0

38e minuut.
Qeybullayev onderschept slim de pass. Qeybullayev probeert naar een medespeler te passen. Baburov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zülfüqarlı de bal. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Paşazadə speelt de bal door. Rüstəmli geeft een lange en hoge pass. Abutalıbov kopt de bal weg. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ... Burke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xankəndi PFK 27%, Riverglen Plate 73%.
Xankəndi PFK - Riverglen Plate 2:0

54e minuut.
Baburov speelt de bal door. Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Laybutt is nu in balbezit. Abutalıbov verovert de bal door een tackle van achteren. Abutalıbov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Paşazadə geeft een hoge lob. Baburov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ponting rent richting de bal. Baburov onderschept slim de pass. Baburov probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shaw komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bogomilov speelt de bal door. Rüstəmli is nu in balbezit. Rüstəmli passt de bal met de wreef. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ... Burke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Klungelig pakt Əmirquliyev de bal. Howarth onderschept slim de pass. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı schiet op doel. Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xankəndi PFK - Riverglen Plate 3:0

67e minuut.
Bacak komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Abutalıbov onderschept slim de pass. Abutalıbov probeert naar een medespeler te passen. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Rüstəmli probeert naar een medespeler te passen. Zülfüqarlı rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hickmann. Hickmann krijgt een gele kaart. Zülfüqarlı raakt geblesseerd tijdens het duel. Baburov wilt de vrije trap nemen. Burke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Hocking is nu in balbezit. Paşazadə verovert de bal door een tackle van achteren. Paşazadə geeft een hoge lob. Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kołodziejczak heeft problemen om de bal te vangen. Paşazadə geeft een lange en hoge pass. Ponting rent richting de bal. Zülfüqarlı verovert de bal door een tackle van achteren. Zülfüqarlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rüstəmli onderschept slim de pass. Rüstəmli geeft een hoge lob. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xankəndi PFK - Riverglen Plate 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xankəndi PFK 19%, Riverglen Plate 81%.
Xankəndi PFK - Riverglen Plate 4:0