Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 19:35
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC POLAR Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6427
FC POLAR Błękitni Lubno
532s Tactiek awans
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 48.6
zwak Schieten formidabel
matig Passen solide
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Słupik met een sublieme pass. Pabiański heeft problemen om de bal te vangen. Glaza speelt de bal door. Grzywa is nu in balbezit. Grzywa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Coporan controleert de bal met de borst. Coporan draait met de bal, schiet en ... Podlipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caruso rent richting de bal. Caruso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Błękitni Lubno 0:1

4e minuut.
Adu rent richting de bal. Adu passt de bal zonder na te denken. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso haalt uit met een fantastische trap. Podlipski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Błękitni Lubno 0:2

9e minuut.
Masse kopt de bal weg. Adu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wawreńczuk de bal. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel. Podlipski bokst de bal weg.

10e minuut.
Daar is Słupik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coporan rent richting de bal. Coporan passt de bal zonder na te denken. Grzywa is nu in balbezit. Grzywa haalt uit met een fantastische trap. Podlipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Masse zal de hoekschop nemen. Grzywa is nu in balbezit. Grzywa draait met de bal, schiet en ... Podlipski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Błękitni Lubno 0:3

12e minuut.
Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaza is nu in balbezit. Grzywa verovert de bal door een tackle van achteren. Caruso is nu in balbezit. Caruso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Błękitni Lubno 0:4

14e minuut.
Adu met een sublieme pass. Masse is nu in balbezit. Masse met een sublieme pass. Caruso is nu in balbezit. Caruso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Coporan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caruso de bal. Glaza is nu in balbezit. Glaza geeft een hoge lob. Sztramko kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coporan rent richting de bal. Coporan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Błękitni Lubno 0:5

20e minuut.
Grzywa is nu in balbezit. Grzywa geeft de bal voor. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso schiet op doel. Podlipski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Błękitni Lubno 0:6

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Braspenninckx zal de hoekschop nemen. Ślusarski is nu in balbezit. Grzywa onderschept slim de pass. Grzywa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Błękitni Lubno 0:7

23e minuut.
Wojak rent richting de bal. Caruso verovert de bal door een tackle van achteren. Caruso geeft een lange en hoge pass. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Coporan rent richting de bal. Coporan met een sublieme pass. Grzywa rent richting de bal. Grzywa draait met de bal, schiet en ... Podlipski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Coporan is nu in balbezit. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywa is nu in balbezit. Grzywa haalt uit met een fantastische trap. Podlipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coporan speelt de bal door. Caruso rent richting de bal. Caruso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Coporan rent richting de bal. Coporan geeft een lange en hoge pass. Wawreńczuk probeert de bal aan de voet te houden. Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywa draait met de bal, schiet en ... Podlipski bokst de bal weg. Caruso rent richting de bal. Caruso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Błękitni Lubno 0:8

35e minuut.
Pabiański is nu in balbezit. Grzywa onderschept slim de pass. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan schiet op doel. Podlipski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Błękitni Lubno 0:9

37e minuut.
Caruso rent richting de bal. Caruso passt de bal in één keer door. Coporan rent richting de bal. Coporan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Błękitni Lubno 0:10

41e minuut.
Zawodny met een sublieme pass. Ślusarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grzywa met een sublieme pass. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sztramko is nu in balbezit. Sztramko met een sublieme pass. Braspenninckx rent richting de bal. Braspenninckx geeft een hoge lob. Caruso krijgt zijn hoofd ertegen. Podlipski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POLAR 81%, Błękitni Lubno 19%.
FC POLAR - Błękitni Lubno 0:10

46e minuut.
Briante komt het veld opgelopen. Balbo komt het veld opgelopen. López Ferrer komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Caruso rent richting de bal. Caruso geeft een hoge lob. Pabiański rent richting de bal. Grzywa rent richting de bal. Grzywa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Grzywa heeft problemen om de bal te vangen. Caruso rent richting de bal. Caruso passt de bal met de wreef. Coporan rent richting de bal. Coporan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zawodny bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Błękitni Lubno 0:11

55e minuut.
Daar is López Ferrer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wawreńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Wawreńczuk probeert naar een medespeler te passen. Patera rent richting de bal. Patera geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Adu rent richting de bal. Adu geeft de bal voor. Grzywa rent richting de bal. Grzywa schiet op doel. Podlipski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Błękitni Lubno 0:12

60e minuut.
Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan geeft de bal voor. Grzywa rent richting de bal. Grzywa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Błękitni Lubno 0:13

62e minuut.
Ślusarski kopt de bal weg. Skuhravý rent richting de bal. Sztramko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coporan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coporan schiet op doel. Podlipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Coporan rent richting de bal. Wawreńczuk rent richting de bal. Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywa haalt uit met een fantastische trap. Podlipski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Błękitni Lubno 0:14

68e minuut.
López Ferrer speelt de bal door. Coporan rent richting de bal. Coporan geeft een lange en hoge pass. Daar is Grzywa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Coporan probeert naar een medespeler te passen. López Ferrer rent richting de bal. Coporan speelt de bal door. Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ślusarski met een sublieme pass. Grzywa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pabiański. Grzywa raakt geblesseerd tijdens het duel. Sztramko komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Masse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caruso rent richting de bal. Zawodny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caruso raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Grzywa neemt zijn aanloop. Podlipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Balbo geeft een hoge lob. Inworp. Wojak met een snelle inworp. Bendkowski is nu in balbezit. Bendkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Colpacov met een harde bal richting middenveld. Coporan rent richting de bal. Coporan geeft de bal voor. Grzywa springt en kopt de bal. Glaza heeft problemen om de bal te vangen. Podlipski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Błękitni Lubno 0:15

90e minuut.
Wawreńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Wawreńczuk geeft de bal voor. Adu kopt de bal weg. Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caruso rent richting de bal. Caruso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - Błękitni Lubno 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POLAR 66%, Błękitni Lubno 34%.
FC POLAR - Błękitni Lubno 0:16