Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Cairo Granma
kayle Tactiek 433adel
47% Balbezit 53%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
49 gemiddelde waardering 69.3
adequate Schieten outstanding
solid Passen outstanding
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Chęcielewski is nu in balbezit. Stipaničev is nu in balbezit. Stipaničev passt de bal met de wreef. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
El-Sakka speelt de bal door. Ubayy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stortoni. Ubayy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

13e minuut.
Gušo probeert naar een medespeler te passen. Wiater met een sublieme pass. García de Antona is nu in balbezit. García de Antona schiet op doel. El-Sakka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Granma 0:1

15e minuut.
Thabit onderschept slim de pass. Stortoni onderschept slim de pass. Stortoni passt de bal in één keer door. Stipaničev is nu in balbezit. Stipaničev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Wiater kopt de bal weg. Chęcielewski met een sublieme pass. Rozner probeert naar een medespeler te passen. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona draait met de bal, schiet en ... El-Sakka bokst de bal weg.

18e minuut.
Wiater met een sublieme pass. Stipaničev bereikt de bal nog maar net als eerste. El Mahaly maakt een afschuwelijke overtreding. Stipaničev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García de Antona wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Chęcielewski controleert de bal met de borst. Chęcielewski passt de bal zonder na te denken. Stipaničev is nu in balbezit. Stipaničev schiet op doel. El-Sakka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Granma 0:2

21e minuut.
Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rozner de bal. Rozner geeft een hoge lob. García de Antona maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Lehmann speelt de bal door. Wiater kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thabit. Wiater raakt geblesseerd tijdens het duel. García de Antona met een snel genomen vrije trap. El-Sakka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stipaničev rent richting de bal. Stipaničev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Granma 0:3

32e minuut.
Ubayy controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Stortoni maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. García de Antona heeft problemen om de bal te vangen. García de Antona draait met de bal, schiet en ... El-Sakka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Granma 0:4

34e minuut.
Wafiq is nu in balbezit. Lehmann verovert de bal door een tackle van achteren. Wiater bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiater geeft de bal voor. Stipaničev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rozner speelt de bal door. Stipaničev is nu in balbezit. Stipaničev passt de bal zonder na te denken. Castillo Estévez rent richting de bal. Castillo Estévez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Castillo Estévez de bal onder controle te krijgen. Stortoni kopt de bal weg. Wiater rent richting de bal. Wiater geeft een hoge lob. García de Antona maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Granma 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Cairo 77%, Granma 23%.
United Cairo - Granma 0:5

46e minuut.
López Prim komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Wiater bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiater met een sublieme pass. Stipaničev is nu in balbezit. Stipaničev haalt uit met een fantastische trap. El-Sakka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Granma 0:6

49e minuut.
López Prim haalt uit met een fantastische trap. Issa kopt de bal weg. Düzgün heeft problemen om de bal te vangen. García de Antona verovert de bal door een tackle van achteren. García de Antona draait met de bal, schiet en ... El-Sakka bokst de bal weg. Stipaničev rent richting de bal. Stipaničev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Granma 0:7

51e minuut.
Stipaničev met een sublieme pass. Daar is Rozner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozner passt de bal zonder na te denken. García de Antona is nu in balbezit. García de Antona schiet op doel. El-Sakka bokst de bal weg.

52e minuut.
Berglund geeft de bal voor. Lehmann geeft een hoge lob. García de Antona kopt de bal weg. Stipaničev is nu in balbezit. Stipaničev draait met de bal, schiet en ... El-Sakka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Chęcielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chęcielewski speelt de bal door. Stipaničev rent richting de bal. Stipaničev schiet op doel. El-Sakka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Granma 0:8

56e minuut.
Rozner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chęcielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chęcielewski geeft een hoge lob. García de Antona maakt een snoekduik en kopt de bal. El-Sakka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Granma 0:9

60e minuut.
Lehmann geeft de bal voor. Rozner rent richting de bal. Toya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toya krijgt een gele kaart. Rozner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García de Antona met een snel genomen vrije trap. Stipaničev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stipaničev schiet op doel. El-Sakka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Granma 0:10

61e minuut.
Wiater zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stipaničev is nu in balbezit. Rozner geeft een hoge lob. García de Antona maakt een snoekduik en kopt de bal. El-Sakka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Granma 0:11

69e minuut.
Wiater bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski is nu in balbezit. Rozner probeert naar een medespeler te passen. García de Antona rent richting de bal. García de Antona schiet op doel. El-Sakka bokst de bal weg.

72e minuut.
Lehmann is nu in balbezit. Lehmann geeft een lange en hoge pass. Stipaničev is nu in balbezit. Stipaničev haalt uit met een fantastische trap. El-Sakka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Granma 0:12

77e minuut.
Lehmann probeert naar een medespeler te passen. Wiater probeert naar een medespeler te passen. García de Antona rent richting de bal. García de Antona haalt uit met een fantastische trap. El-Sakka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Granma 0:13

80e minuut.
Wiater speelt de bal door. Chęcielewski heeft problemen om de bal te vangen. Chęcielewski passt de bal in één keer door. Stipaničev is nu in balbezit. Stipaničev draait met de bal, schiet en ... El-Sakka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Granma 0:14

83e minuut.
Rozner rent richting de bal. Rozner probeert naar een medespeler te passen. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona schiet op doel. El-Sakka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Granma 0:15

83e minuut.
Düzgün probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toya is nu in balbezit. Toya geeft een hoge lob. Stipaničev rent richting de bal. Stipaničev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Rozner de bal. Rozner passt de bal in één keer door. López Prim bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona rent richting de bal. García de Antona schiet op doel. El-Sakka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
López Prim heeft problemen om de bal te vangen. Toya bereikt de bal nog maar net als eerste. Toya passt de bal zonder na te denken. Rozner rent richting de bal. Rozner geeft de bal voor. Paal!

88e minuut.
Daar is Rozner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozner met een sublieme pass. García de Antona rent richting de bal. García de Antona schiet op doel. El-Sakka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Granma 0:16

88e minuut.
Wafiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Wafiq passt de bal zonder na te denken. Issa heeft problemen om de bal te vangen. Stipaničev is nu in balbezit. Stipaničev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Cairo - Granma 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Cairo 91%, Granma 9%.
United Cairo - Granma 0:17