Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Podbranč 1984 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7175
Podbranč 1984 1. FC Pikovar Tábor
2022 new ATT Tactiek 442 (352) def
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 59.3
good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Cristante rent richting de bal. Cristante passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Keel de bal. Keel geeft de bal voor. Bilbao maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Schneider is nu in balbezit. Chrapowicki verovert de bal door een tackle van achteren. Chrapowicki probeert naar een medespeler te passen. Cristante is nu in balbezit. Cristante geeft de bal voor. Macanás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Cristante passt de bal met de wreef. Jiménez Monteagudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Monteagudo passt de bal in één keer door. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao draait met de bal, schiet en ... Macanás bokst de bal weg.

18e minuut.
Keel verovert de bal door een tackle van achteren. Keel passt de bal in één keer door. Cristante rent richting de bal. Cristante geeft een lange en hoge pass. Bilbao krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Basavilbaso onderschept slim de pass. Basavilbaso geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hricz de bal onder controle te krijgen. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Hingoš geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Fořt geeft een lange en hoge pass. Chrapowicki rent richting de bal. Chrapowicki passt de bal met de wreef. Cristante is nu in balbezit. Cristante geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cristante probeert naar een medespeler te passen. Chrapowicki rent richting de bal. Chrapowicki passt de bal zonder na te denken. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kurtuluş met een sublieme pass. Chrapowicki met een sublieme pass. Cristante heeft problemen om de bal te vangen. Cristante geeft een hoge lob. Bilbao springt en kopt de bal. Macanás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podbranč 1984 62%, 1. FC Pikovar Tábor 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Podbranč 1984 - 1. FC Pikovar Tábor 0:0

54e minuut.
Jiménez Monteagudo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaloč komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Hingoš met de inworp. Domachowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Puač de bal. Jenesík is nu in balbezit. Jenesík haalt uit met een fantastische trap. Manso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbranč 1984 - 1. FC Pikovar Tábor 1:0

59e minuut.
Hingoš rent richting de bal. Hingoš passt de bal in één keer door. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski geeft een hoge lob. Jenesík springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbranč 1984 - 1. FC Pikovar Tábor 2:0

60e minuut.
Janiš komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Grutka is nu in balbezit. Bilbao verovert de bal door een tackle van achteren. Bilbao draait met de bal, schiet en ... Macanás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Podbranč 1984 - 1. FC Pikovar Tábor 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podbranč 1984 63%, 1. FC Pikovar Tábor 37%.
Podbranč 1984 - 1. FC Pikovar Tábor 2:1