Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: UE GUINARDO Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9888
UE GUINARDO Chiretas
juvenils Tactiek bicho31
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46.3 gemiddelde waardering 58.3
good Schieten formidable
solid Passen excellent
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Daðason speelt de bal door. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos probeert naar een medespeler te passen. Pérez Arrieta rent richting de bal. Pérez Arrieta geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

5e minuut.
Eliasson geeft de bal voor. Antía kopt de bal weg. Pereiro heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Arrieta rent richting de bal. Pérez Arrieta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Maiboroda met een sublieme pass. Klungelig pakt Daðason de bal. Daðason passt de bal met de wreef. de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Fernández Santos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gijón komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Pérez Arrieta probeert naar een medespeler te passen. de Aguilar Malda heeft problemen om de bal te vangen. Maiboroda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maiboroda krijgt een gele kaart. de Aguilar Malda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Francisco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Morón is nu in balbezit. de Aguilar Malda verovert de bal door een tackle van achteren. de Aguilar Malda haalt uit met een fantastische trap. Cardozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Pérez Arrieta verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Arrieta met een sublieme pass. Eliasson bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda is nu in balbezit. de Aguilar Malda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Daar is Gijón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Pérez Arrieta met de inworp. Gijón geeft een lange en hoge pass. de Aguilar Malda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
López Ufarte is nu in balbezit. Guarrotxena verovert de bal door een tackle van achteren. Guarrotxena met een sublieme pass. Luna Eslava rent richting de bal. Luna Eslava schiet op doel. Riobó bokst de bal weg.

25e minuut.
Daðason is nu in balbezit. Pérez Serer rent richting de bal. Gijón onderschept slim de pass. Gijón draait met de bal, schiet en ... Cardozo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Chiretas 0:1

33e minuut.
Guarrotxena rent richting de bal. Guarrotxena geeft de bal voor. Klungelig pakt Añón de bal. Jiménez Asensio rent richting de bal. Jiménez Asensio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Luna Eslava verovert de bal door een tackle van achteren. López Ufarte onderschept slim de pass. López Ufarte geeft een lange en hoge pass. de Aguilar Malda is nu in balbezit. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda haalt uit met een fantastische trap. Morón probeert de bal aan de voet te houden. Daðason rent richting de bal. Daðason haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Pérez Arrieta speelt de bal door. Gijón is nu in balbezit. Pérez Serer is nu in balbezit. Gijón onderschept slim de pass. Gijón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cardozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duró met een snelle inworp. Guarrotxena met een sublieme pass. Jiménez Asensio rent richting de bal. Jiménez Asensio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
López Ufarte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pérez Arrieta geeft de bal voor. Morón rent richting de bal. de Aguilar Malda onderschept slim de pass. de Aguilar Malda draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE GUINARDO 56%, Chiretas 44%.
UE GUINARDO - Chiretas 0:1

46e minuut.
Albentosa komt het veld opgelopen. Pina Roldán komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Guarrotxena met een sublieme pass. Gijón rent richting de bal. Gijón passt de bal met de wreef. Daðason rent richting de bal. Daðason haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Gijón geeft een lange en hoge pass. Pina Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda verovert de bal door een tackle van achteren. de Aguilar Malda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Añón is nu in balbezit. Jiménez Asensio onderschept slim de pass. López Ufarte maakt een afschuwelijke overtreding. Jiménez Asensio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guarrotxena wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daðason rent richting de bal. Maiboroda verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gijón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daðason springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gijón rent richting de bal. Gijón probeert naar een medespeler te passen. Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Daðason onderschept slim de pass. Daðason haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Eliasson speelt de bal door. Klungelig pakt Duró de bal. Pérez Serer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Arrieta onderschept slim de pass. Pérez Arrieta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
de Aguilar Malda is nu in balbezit. de Aguilar Malda geeft een lange en hoge pass. Gijón rent richting de bal. Gijón schiet op doel. Cardozo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Chiretas 0:2

87e minuut.
de Francisco passt de bal zonder na te denken. Antía is nu in balbezit. Antía geeft een hoge lob. Daðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Daðason schiet op doel. Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE GUINARDO 73%, Chiretas 27%.
UE GUINARDO - Chiretas 0:2