Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 1.FC Dolní Kutálci Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7863
1.FC Dolní Kutálci AC Morovno
2023 Repre ATT Tactiek 352 x
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.2 gemiddelde waardering 53.5
excellent Schieten good
good Passen very good
very good Verdedigen adequate


21e minuut.
Štafárik verovert de bal door een tackle van achteren. Štafárik geeft een lange en hoge pass. Pohančánik kopt de bal weg. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil draait met de bal, schiet en ... Nalerio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ geeft de bal voor. Del Giovane bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohančánik verovert de bal door een tackle van achteren. Pohančánik draait met de bal, schiet en ... Nalerio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ onderschept slim de pass. Dineţ geeft de bal voor. Pohančánik is nu in balbezit. Pohančánik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Štetka rent richting de bal. Štetka passt de bal zonder na te denken. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil geeft een lange en hoge pass. Pohančánik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kasajko met een snelle inworp. Štetka is nu in balbezit. Štetka speelt de bal door. Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil schiet op doel. Nalerio bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Dolní Kutálci 52%, AC Morovno 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.FC Dolní Kutálci - AC Morovno 0:0

53e minuut.
Štafárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Štafárik speelt de bal door. Štetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štetka geeft de bal voor. Dubreuil maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Inworp. Robšťok komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Štafárik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Robšťok de bal. Robšťok probeert naar een medespeler te passen. Štafárik is nu in balbezit. Štafárik geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Dineţ geeft een lange en hoge pass. Pohančánik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil draait met de bal, schiet en ... Nalerio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Dolní Kutálci - AC Morovno 1:0

89e minuut.
Kavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavlič met een sublieme pass. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe met een sublieme pass. Dubreuil rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Dolní Kutálci - AC Morovno 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Dolní Kutálci 49%, AC Morovno 51%.
1.FC Dolní Kutálci - AC Morovno 2:0