Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BAPAKMU FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 387
BAPAKMU FC Betadine fc
523 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 26.4
average Schieten average
average Passen weak
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Keleković met een sublieme pass. Lubaszewski is nu in balbezit. Lubaszewski passt de bal in één keer door. Michalczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczuk schiet op doel. Kholiq verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suprana heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Betadine fc 1:0

8e minuut.
Ventura probeert naar een medespeler te passen. Keleković kopt de bal weg. Klungelig pakt Zakaria de bal. Mordel rent richting de bal. Mordel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Keleković probeert naar een medespeler te passen. Abu is nu in balbezit. Michalczuk onderschept slim de pass. Michalczuk schiet op doel. Kholiq maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Betadine fc 2:0

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kholiq niet meer kan verder spelen. Tecuari komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Effendi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saefullah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nurkholis rent richting de bal. Nurkholis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Abu onderschept slim de pass. Pazzini is nu in balbezit. Lubaszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lubaszewski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Manembu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mordel de bal onder controle te krijgen. Hariantoko is nu in balbezit. Mordel verovert de bal door een tackle van achteren. Mordel geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Saefullah met een sublieme pass. Keleković bereikt de bal nog maar net als eerste. Keleković passt de bal met de wreef. Riyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riyadi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lubaszewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jegorkinas komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Hariantoko rent richting de bal. Mordel is nu in balbezit. Mordel passt de bal zonder na te denken. Michalczuk rent richting de bal. Michalczuk draait met de bal, schiet en ... Tecuari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAPAKMU FC 29%, Betadine fc 71%.
BAPAKMU FC - Betadine fc 2:0

51e minuut.
Michalczuk rent richting de bal. Michalczuk passt de bal met de wreef. Dahlem rent richting de bal. Dahlem schiet op doel. Ventura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Betadine fc 2:1

64e minuut.
Keleković geeft een lange en hoge pass. Mordel rent richting de bal. Mordel passt de bal zonder na te denken. Daar is Michalczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michalczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Pazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzini speelt de bal door. Dahlem is nu in balbezit. Dahlem draait met de bal, schiet en ... Ventura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAPAKMU FC 48%, Betadine fc 52%.
BAPAKMU FC - Betadine fc 2:1