Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Albert Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8639
Hashixem +-
future Tactiek 4 1 3 2
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
48.5 gemiddelde waardering 49
good Schieten very good
good Passen excellent
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Belfour is nu in balbezit. Grubizna is nu in balbezit. Grubizna passt de bal met de wreef. Belfour is nu in balbezit. Belfour schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Saadallah is nu in balbezit. Brezeanu onderschept slim de pass. Brezeanu geeft een hoge lob. Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Brezeanu met een sublieme pass. Hernandez rent richting de bal. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Marin rent richting de bal. Gialanze begaat een overtreding. Marin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Biloglavić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bădoiu heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez speelt de bal door. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu schiet op doel. Tiutiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Leca passt de bal zonder na te denken. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez passt de bal in één keer door. Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu geeft de bal voor. Tiutiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - +- 1:0

28e minuut.
Kotwas met een sublieme pass. Való rent richting de bal. Való passt de bal zonder na te denken. Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfour haalt uit met een fantastische trap. Kossuth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Kossuth met een harde bal richting middenveld. Bobadilla kopt de bal weg. Daar is Saadallah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saadallah schiet op doel. Kossuth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hashixem - +- 1:1

39e minuut.
Inworp. Grubizna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biloglavić geeft een lange en hoge pass. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Való passt de bal in één keer door. Kotwas is nu in balbezit. Kotwas geeft een hoge lob. Saadallah is nu in balbezit. Saadallah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashixem 51%, +- 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hashixem - +- 1:1

50e minuut.
Bădoiu passt de bal met de wreef. Biloglavić rent richting de bal. Biloglavić probeert naar een medespeler te passen. Marin rent richting de bal. Marin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez speelt de bal door. Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Grubizna heeft problemen om de bal te vangen. Grubizna passt de bal zonder na te denken. Biloglavić geeft de bal voor. Chiţulescu kopt de bal weg. Marin is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Biloglavić neemt de hoekschop. Chiţulescu controleert de bal met de borst. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Tiutiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - +- 2:1

71e minuut.
Della Monica geeft een hoge lob. Leca controleert de bal met de borst. Belfour is nu in balbezit. Belfour draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kotwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş verovert de bal door een tackle van achteren. Mateiaş probeert naar een medespeler te passen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez geeft een lange en hoge pass. Tiutiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marin rent richting de bal. Marin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - +- 3:1

74e minuut.
Biloglavić is nu in balbezit. Való speelt de bal door. Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfour schiet op doel. Kossuth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - +- 3:2

79e minuut.
Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Biloglavić begaat een overtreding. Való raakt geblesseerd tijdens het duel. Való zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Saadallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Saadallah haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kossuth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Grubizna bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubizna passt de bal met de wreef. Gialanze geeft een lange en hoge pass. Saadallah is nu in balbezit. Saadallah schiet op doel. Kossuth bokst de bal weg.

90e minuut.
Leca rent richting de bal. Leca geeft een lange en hoge pass. Belfour probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való schiet op doel. Kossuth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashixem 58%, +- 42%.
Hashixem - +- 3:2