Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: 1.SK SIGMA OLOMOUC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5049
1.SK SIGMA OLOMOUC sokol brno
010_attattatt Tactiek mistrak
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 36.3
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Tuñas rent richting de bal. Pozníček speelt de bal door. Burkhardt kopt de bal weg. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Tuñas is nu in balbezit. Tuñas passt de bal met de wreef. Kirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsch draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Dejdar de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Mendoza met een sublieme pass. Łuczka heeft problemen om de bal te vangen. Kirsch is nu in balbezit. Kirsch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Froněk geeft een lange en hoge pass. Benedettelli is nu in balbezit. Benedettelli passt de bal zonder na te denken. Tuñas is nu in balbezit. Tuñas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - sokol brno 1:0

21e minuut.
Medel passt de bal in één keer door. Kirsch is nu in balbezit. Kirsch passt de bal met de wreef. Tuñas is nu in balbezit. Tuñas schiet op doel. Pozníček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - sokol brno 2:0

24e minuut.
Medel kopt de bal weg. Łuczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczka passt de bal in één keer door. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tuñas onderschept slim de pass. Tuñas passt de bal zonder na te denken. Benedettelli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tuñas de bal. Tuñas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tuñas geeft een lange en hoge pass. Kirsch rent richting de bal. Kirsch geeft een lange en hoge pass. Tuñas springt en kopt de bal. Daar is Hek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - sokol brno 3:0

28e minuut.
Protuđer probeert naar een medespeler te passen. Mendoza rent richting de bal. Mendoza met een sublieme pass. Kirsch is nu in balbezit. Kirsch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tuñas is nu in balbezit. Tuñas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pozníček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Łuczka met een sublieme pass. Tuñas rent richting de bal. Benedettelli met een sublieme pass. Tuñas is nu in balbezit. Tuñas haalt uit met een fantastische trap. Pozníček bokst de bal weg. Kirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - sokol brno 4:0

37e minuut.
Protuđer passt de bal met de wreef. Kirsch is nu in balbezit. Kirsch speelt de bal door. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Heinz heeft problemen om de bal te vangen. Benedettelli rent richting de bal. Benedettelli speelt de bal door. Tuñas rent richting de bal. Tuñas draait met de bal, schiet en ... Pozníček bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Benedettelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tuñas rent richting de bal. Tuñas schiet op doel. Pozníček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - sokol brno 5:0

42e minuut.
Medel passt de bal met de wreef. Heinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedettelli onderschept slim de pass. Benedettelli geeft een lange en hoge pass. Kirsch springt en kopt de bal. Pozníček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dejdar heeft problemen om de bal te vangen. Tuñas rent richting de bal. Tuñas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hek onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Benedettelli neemt de hoekschop. Tuñas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kostnatý met een sublieme pass. Dejdar probeert naar een medespeler te passen. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas haalt uit met een fantastische trap. Hek probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Pozníček bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.SK SIGMA OLOMOUC 17%, sokol brno 83%.
1.SK SIGMA OLOMOUC - sokol brno 5:0

46e minuut.
Studený bereikt de bal nog maar net als eerste. Studený passt de bal met de wreef. Tuñas rent richting de bal. Tuñas haalt uit met een fantastische trap. Pozníček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - sokol brno 6:0

48e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Kirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsch draait met de bal, schiet en ... Pozníček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - sokol brno 7:0

52e minuut.
Tuñas passt de bal met de wreef. Kirsch rent richting de bal. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza passt de bal zonder na te denken. Kirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - sokol brno 8:0

56e minuut.
Kostnatý is nu in balbezit. Kostnatý passt de bal zonder na te denken. Mendoza geeft de bal voor. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - sokol brno 9:0

58e minuut.
Medel geeft een hoge lob. Mendoza kopt de bal weg. Kirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Mendoza geeft een lange en hoge pass. Tuñas kopt de bal weg. Daar is Dejdar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirsch is nu in balbezit. Kirsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mendoza met een sublieme pass. Łuczka is nu in balbezit. Łuczka passt de bal in één keer door. Tuñas is nu in balbezit. Tuñas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - sokol brno 10:0

70e minuut.
Doeltrap. Machálek komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Walburg komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Łuczka geeft een lange en hoge pass. Machálek probeert naar een medespeler te passen. Medel speelt de bal door. Tuñas rent richting de bal. Tuñas schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Benedettelli is nu in balbezit. Benedettelli passt de bal zonder na te denken. Tuñas is nu in balbezit. Kirsch rent richting de bal. Kirsch haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza speelt de bal door. Kirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza rent richting de bal. Mendoza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Tuñas passt de bal in één keer door. Dejdar is nu in balbezit. Kirsch verovert de bal door een tackle van achteren. Kirsch schiet op doel. Machálek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - sokol brno 11:0

85e minuut.
Mendoza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łuczka geeft een hoge lob. Heinz heeft problemen om de bal te vangen. Tuñas rent richting de bal. Tuñas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Mendoza passt de bal zonder na te denken. Benedettelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedettelli speelt de bal door. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsch bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - sokol brno 12:0

90e minuut.
Ouleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczka verovert de bal door een tackle van achteren. Łuczka speelt de bal door. Kirsch is nu in balbezit. Kirsch haalt uit met een fantastische trap. Machálek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.SK SIGMA OLOMOUC 18%, sokol brno 82%.
1.SK SIGMA OLOMOUC - sokol brno 12:0