Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: LV`s Real Madrid Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 6993
LV`s Real Madrid Siron
OB1 Tactiek 4-3-3-S
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
47.3 gemiddelde waardering 62.8
solide Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Shum verovert de bal door een tackle van achteren. Shum probeert naar een medespeler te passen. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller haalt uit met een fantastische trap. Troester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Siron 0:1

13e minuut.
Fuller is nu in balbezit. Holca onderschept slim de pass. Mićović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićović schiet op doel. Troester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Siron 0:2

14e minuut.
Vangelov speelt de bal door. Holca is nu in balbezit. Holca geeft een lange en hoge pass. Bandera rent richting de bal. Bandera draait met de bal, schiet en ... Troester bokst de bal weg. Mićović rent richting de bal. Mićović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Siron 0:3

19e minuut.
Vangelov speelt de bal door. Eftimie onderschept slim de pass. Bandera is nu in balbezit. Bandera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Siron 0:4

22e minuut.
Shum bereikt de bal nog maar net als eerste. Shum probeert naar een medespeler te passen. Bandera is nu in balbezit. Bandera schiet op doel. Troester maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vlada bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng is nu in balbezit. Vlada rent richting de bal. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Shum probeert naar een medespeler te passen. Vangelov met een sublieme pass. Fuller is nu in balbezit. Fuller draait met de bal, schiet en ... Troester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Siron 0:5

34e minuut.
Fuller is nu in balbezit. Fuller passt de bal zonder na te denken. Bandera rent richting de bal. Bandera schiet op doel. Troester werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Siron 0:6

39e minuut.
Şipoş probeert naar een medespeler te passen. Shum is nu in balbezit. Shum passt de bal in één keer door. Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera haalt uit met een fantastische trap. Troester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Şipoş geeft de bal voor. Fuller kopt de bal weg. Holca onderschept slim de pass. Bandera probeert de bal met de borst te controleren. Bandera draait met de bal, schiet en ... Troester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 52%, Siron 48%.
LV`s Real Madrid - Siron 0:6

46e minuut.
Petrache komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Răduţă verovert de bal door een tackle van achteren. Frej onderschept slim de pass. Frej speelt de bal door. Fuller rent richting de bal. Fuller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Holca rent richting de bal. Fuller verovert de bal door een tackle van achteren. Bandera rent richting de bal. Bandera draait met de bal, schiet en ... Troester maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Siron 0:7

52e minuut.
Şipoş geeft de bal voor. Mićović rent richting de bal. Mićović passt de bal in één keer door. Bandera is nu in balbezit. Bandera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Siron 0:8

56e minuut.
Fuller rent richting de bal. Holca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fuller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fuller kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Siron 0:9

57e minuut.
Vangelov passt de bal in één keer door. Şipoş rent richting de bal. Şipoş geeft de bal voor. Bandera rent richting de bal. Bandera draait met de bal, schiet en ... Troester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera passt de bal in één keer door. Fuller rent richting de bal. Fuller schiet op doel. Troester werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Shum met een sublieme pass. Klungelig pakt Fuller de bal. Bandera rent richting de bal. Bandera schiet op doel. Troester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Siron 0:10

61e minuut.
Klungelig pakt Vangelov de bal. Vangelov met een sublieme pass. Bandera is nu in balbezit. Bandera draait met de bal, schiet en ... Troester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Siron 0:11

62e minuut.
Eftimie rent richting de bal. Eftimie geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Frej de bal onder controle te krijgen. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng schiet op doel. de la Penha bokst de bal weg.

66e minuut.
Răduţă probeert naar een medespeler te passen. Rivas rent richting de bal. Rivas met een sublieme pass. Küng rent richting de bal. Küng schiet op doel. de la Penha bokst de bal weg.

69e minuut.
Shum is nu in balbezit. Shum passt de bal met de wreef. Vangelov is nu in balbezit. Vangelov geeft een lange en hoge pass. Bandera springt en kopt de bal. Troester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fuller springt en kopt de bal. Troester bokst de bal weg.

72e minuut.
Shum probeert naar een medespeler te passen. Vangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangelov met een sublieme pass. Bandera is nu in balbezit. Bandera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Vangelov met een sublieme pass. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă passt de bal met de wreef. Fuller is nu in balbezit. Fuller schiet op doel. Troester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera geeft een hoge lob. Troester bokst de bal weg.

78e minuut.
Frej verovert de bal door een tackle van achteren. Frej passt de bal met de wreef. Shum met een sublieme pass. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Siron 0:12

80e minuut.
Vangelov geeft de bal voor. Bandera controleert de bal met de borst. Fuller is nu in balbezit. Fuller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Siron 0:13

81e minuut.
Polewczyk komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Shum is nu in balbezit. Shum geeft de bal voor. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk draait met de bal, schiet en ... Troester werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Siron 0:14

87e minuut.
Polewczyk geeft de bal voor. Petrache is nu in balbezit. Petrache geeft de bal voor. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Holca geeft een hoge lob. Buitenspel voor Vlada. Goede buitenspelval van de verdediging. Vogels maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller draait met de bal, schiet en ... Troester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 65%, Siron 35%.
LV`s Real Madrid - Siron 0:14